Disclaimer

Disclaimer

Penafian ini adalah berkaitan dengan Laman Web / FB Page / Group FB milik saya yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Saya bukanlah seorang doktor atau pakar nutrisi. Dengan ini, saya ingin pembaca  Laman Web / FB Page / Group FB  aya tahu bahawa Laman Laman Web / FB Page / Group FB , saya ini tidak pernah di nilai oleh mana-mana Badan Pemakanan dan Dadah yang layak. Produk yang disebut didalam Laman Web / FB Page / Group FB ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Maklumat dalam Laman Web / FB Page / Group FB ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor mahupun dianggap sebagai preskripsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor dan dapatkan diagnosis serta rawatan dari yang pakar.

Testimonial yang disertakan di dalam Laman Web / FB Page / Group FB ini adalah kisah yang dikongsi oleh pengguna produk Shaklee, namun ia tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pakar kesihatan dan pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam Laman Web / FB Page / Group FB ini bertujuan untuk berkongsi kepada umum atau sebagai sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.

Tiada jaminan yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnose atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Maklumat yang terdapat di dalam Laman Web / FB Page / Group FB ini adalah sah untuk menyarankan penggunaan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidakcukupan vitamin dan mineral di dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang kesalahfahaman atau penyalahgunaan maklumat di dalam Laman Web / FB Page / Group FB ini.

” Kesihatan Yang Hilang Boleh Diperoleh Dengan Ubat-Ubatan Yang Baik Tetapi Masa Yang Hilang Sekali Hilang Akan Terus Hilang “

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s