Borang Pertanyaan

  1. Bagi anda yang ingin mengemukakan soalan untuk meminta nasihat bagi produk yang sesuai/produk yang paling tepat untuk di ambil anda dialu-alukan untuk mengisi borang di bawah.
  2. Tetapi, jika anda telah membeli produk Shaklee daripada orang lain dan anda mengalami beberapa pertanyaan berkaitan dengan vitamin yang anda telah ambil, anda perlu menghubungi Pengedar Yang menjual kepada anda. Ini adalah kerana anda merupakan tanggungjawab kepada pengedar tersebut.

** [PENTING] Saya memerlukan maklumat tambahan, seperti permasalahan sebelum mengalami apa-apa penyakit, jantina serta usia atau anda ada mengalami sebarang alahan terhadap beberapa jenis ubat.

Saya ucapkan terima kasih kepada anda. Jika anda tidak mendapat jawapan daripada saya dalam tempoh 48 jam, anda boleh terus sms/whatsapp saya di no, 011-3201 4534.

Jika anda menghantar sms/whatsapp, saya perlukan beberapa maklumat berikut, agar saya mudah menjawab soalan anda dengan lebih pantas.

  1. Nama anda
  2. Lokasi anda / Negeri
  3. Masalah anda

atau, anda boleh PM saya melalui FB Page saya: Beauty Fatimah Dot Com

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s