Sijil Halal Shaklee (M)

Sijil HALAL untuk produk Shaklee yang dipasarkan di Malaysia dikeluarkan oleh ISA (Islamic Services of America). Islamic Services of Amerika (ISA) adalah satu badan Islam di Amerika Syarikat yang diiktiraf oleh JAKIM.

Alhamdulillah, Sijil HALAL terbaru Shaklee untuk tahun 2012, telah dipamerkan di laman web Shaklee Malaysia, http://www.shaklee.com.my. Buat pengetahuan anda, produk  yang tersenarai di dalam sijil HALAL ini ialah produk yang dipasarkan oleh Shaklee (M) sahaja, tidak semua produk Shaklee worldwide ada dijual di Malaysia, meskipun anda boleh menjumpainya di negara jiran, Singapura.

Jika anda ingin membuat kepastian untuk menambah rasa keyakinan anda, anda boleh menyemak di dalam http://www.halal.gov.my. Sila lihat ” Senarai Badan Islam yang diiktiraf 2012″, dan kedudukan ISA (Islamic of America) adalah pada no. 54. Data ini telah dikemaskini pada 1. Jun. 2012.

Untuk menyemak Senarai Badan Islam Luar Negara yang di iktiraf oleh JAKIM, anda boleh melayari secara terus di:

http://www.halal.gov.my/v3/index.php/ms/senarai-badan-islam-yang-diiktiraf

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s