Cara Awet Muda Dengan Vivix Shaklee

Nak tahu cara awet muda dengan shaklee? Jom baca sampai habis yer. 😉

Saya yakin anda sudah pasti kenal Vivix kan? Vivix ni sangat popular tau. Kalau tak popular, takkan lah ada orang sanggup beli sampai 6 botol sekaligus, semasa promosi 2 bulan lepas. Dahlah harga Vivix sebotol RM475.

Ada lagi yang tak kenal Vivix Shaklee?

Tadaa… inilah dia botol Vivix. 🙂

vivix

Nak tahu kenapa ramai sangatlah orang suka kat Vivix ni? Siap jatuh cinta lagi tu kat vivix.

Nak tahu rahsianya? Jom tonton video ni. Memang superb..

 

Macam mana? Best kan? Ada member saya berkongsi cerita pasal customer dia yang amalkan vivix ni. Customer dia, seorang isteri, hadiahkan vivix untuk membantu suaminya berhenti merokok. Jadi si suami dia pulak, bila dah rasa vivix ni, pun jatuh cinta jugak. Lama jugaklah suami dia ambil vivix, mahu dah 2 tahun kot.

Nak tahu apa perubahan yang berlaku kat suami dia? Kesihatan suami dia semakin baik, jarang dah sakit-sakit sendi semua. Merokok pun dah berhenti. Dan yang paling best tu, si suami dia yang ni dah umur 50-an, tapi ramai yang tak kenal, sangka suami dia baru 30-an.. hehe.. Best kan..

Ingin membeli vivix untuk si suami jugak? Boleh je beli sendiri guna kad kredit atau kad debit dengan hanya klik link e-sell di sebelah. Kalau nak order dari saya pun boleh. 🙂


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

Tip Solekan Untuk Wanita Yang Berkulit Cerah

 

Manis berkulit cerah

Solekan untuk pemilik kulit cerah harus satu tona lebih gelap daripada kulit asal. Khuatir pula terlalu putih, tentu tidak cantik, kan? Mendalami watak si gadis putih Snow White, sapuan gincu merah adalah yang paling tepat. Pembayang mata tidak perlu keterlaluan kerana mahu tampak cantik semula jadi.

Tip Solekan

  • Pembayang mata rona semula jadi adalah pilihan yang tepat untuk menggambarkan kecantikan natural puteri salji. Elakkan penggunaan penggaris mata berlebihan bagi menyerlahkan bentuk mata yang cantik.
  • Kenakan bulu mata palsu untuk membentuk mata lebih cantik. Walaupun begitu, elakkan yang terlalu sarat kerana ia akan tampak berlebihan.
  • Gincu rona merah paling sesuai untuk menyerlahkan bentuk bibir yang kecil. Senyuman menggoda.

 

5 Panduan Mengenakan Make-Up

tip bersolek - 2

Semburkan asas solekan pada wajah menggunakan teknik air brush

 

 

Selesai riasan mata, serlahkan ia dengan penggaris mata secara tipis

Selesai riasan mata, serlahkan ia dengan penggaris mata secara tipis

 

Lentikkan bulu mata dengan maskara

Lentikkan bulu mata dengan maskara

 

Sekali lagi semburkan pemerah pipi dengan teknik air brush

Sekali lagi semburkan pemerah pipi dengan teknik air brush

 

Gincu sebagai pelengkap solekan

Gincu sebagai pelengkap solekan

Hasilnya.. Tada… 🙂

 

Credit: Majalah Rapi

 

Ingin mencuba produk Shaklee? Boleh beli sendiri guna kad kredit atau kad debit dengan hanya klik link e-sell di sebelah. Kalau nak order terus dari saya pun boleh. 🙂


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

Apa Kata Mereka Mengenai Pengalaman Kali Pertama Mengambil ESP ?

Kenapa Protein Penting?

  • Protein penting dalam membina blok untuk sel. Ia memainkan peranan penting dalam memperbaiki tisu. Ia menyumbangkan kulit, kuku dan rambut yang sihat.
  • Protein penting bagi badan untuk menghasilkan enzim dan hormon serta menstabilkan emosi.
  • Protein membantu tubuh agar kekal bertenaga sepanjang hari.

 

Protein Soya Shaklee mempunyai banyak kebaikan kepada tubuh badan kita, iaitu:

  • Memberi tenaga berpanjangan
  • sumber protein yang lengkap
  • menyihatkan sel-sel dan organ dalaman untuk penyerapan vitamin dan berkesan
  • menganjalkan kulit dan juga awet muda
  • mengurangkan paras kolesterol
  • menyihatkan rambut
  • memulihkan masalah pigmentasi
  • memulihkan fungsi prostat lelaki
  • menambahkan susu badan bagi ibu menyusu
  • membantu mengawal berat badan
  • mengurangkan risiko kanser dengan adanya isoflavone
  • menganjalkan payudara dan menghilangkan kesan stretchmark selepas bersalin

 

TESTIMONI: Pengalaman Kali Pertama Mereka mencuba ESP Shaklee.

Untitled 2

 

 

 

Untitled 3

 

 

 

Untitled

 

 

Ingin mencuba ESP Shaklee? Boleh beli sendiri guna kad kredit atau kad debit dengan hanya klik link e-sell di sebelah. Kalau nak order terus dari saya pun boleh. 🙂


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”