Kelebihan Mendaftar Menjadi Ahli Shaklee Bersama Upline Yang Betul

Makin hari makin ramai yang ‘offer’ diri jadi ahli Shaklee. Ini semua dek kerana Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee yang takde pada MLM lain. Yang membuatkan saya sendiri jatuh cinta. Mulanya nak cuba set ibu hamil. Lepas dah rasa sendiri perubahan, selepas mengambil set ibu hamil, badan lebih bertenaga, bacaan Hb tak pernah turun dah.. Terus decide untuk share kebaikan Shaklee dengan kawan-kawan.

Tak lama lepas tu, buat business online. Tak susah pun, sebab kita orang ada GROUP SECRET EXCLUSIVE Untuk Ahli Sahaja. Group ini akan guide cara nak berniaga cara Rasullullah. Inilah salah satu kelebihan yang takde pada Group lain. Bukan setakat jadi jutawan, tapi jadi Jutawan Muslimah yang berjaya dunia dan akhirat, Insha Allah. 🙂

Jom layan video ni sekejap. 🙂

 

 

Apakah lain Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee?

1.Modal Kecil

  • Modal nak mulakan perniagaan Shaklee nie hanya RM65.00 sahaja. Lagi best untuk seumur hidup.
  • Tak perlu ‘renew’ keahlian.
  • Atau jika mahukan keahlian PERCUMA hanya beli barang RM680 (SM) / RM800 (SS). Lagi best bila boleh dapat komisen pada bulan berikutnya.
  • Keahlian percuma bila anda membeli dua botol Vivix atau 3 kotak Collagen Powder atau 6 botol Omega Guard atau 6 canister ESP

2.Tak Perlu ‘LOAN’ Untuk Mulakan Perniagaan

  • Shaklee memang MLM, tapi bukan MLM yang perlukan modal beribu ringgit untuk memulakan perniagaan.
  • Tiada konsep head-hunting dalam Group Rahsia kami. Konsep yang kami guna ‘siapa rajin, dialah yang berjaya’.
  • Modal yang diperlukan hanya RM65, untuk mendaftar keahlian.
  • Dan selebihnya komitmen dan semangat kalian untuk berjaya.
  • Jalan sudah diteroka oleh Master-Master yang dan berjaya. Hanya ikut langkah 1,2,3 pasti Jutawan Muslimah di dalam tangan.

3.Tak Payah Tayang atau Jual Muka

  • 90% hasil jualan Group Rahsia kami adalah dari sumber online.
  • Gunakan medium blog dan Facebook untuk memasarkan produk-produk Shaklee.
  • Tak perlu petah bercakap. Tahukah kalian? Yang kebanyakan dari SID (Shaklee Independent Distributor) yang berjaya adalah pemalu dan tak petah bercakap. Bukan juga ada latar belakang berniaga atau belajar ‘Business Administration’. Paling penting ‘determine’ untuk berjaya.

4.Tak Perlu Stok Bertimbun

  • Barang semuanya ada di HQ/Branches Shaklee.
  • Tak perlu simpan stok beribu-ribu dirumah.
  • Bila customer nak, SID hanya akan perlu buat pesanan secara online je atau call HQ/Branches Shaklee.
  • Barang yang customer pesan akan dihantar direct dari HQ/Branches Shaklee.
  • Jimat tenaga nak bungkus dan poskan barang.
  • Dan tak perlu risau, risiko stok lapuk sebab tak laku. Mudahnya berbisnes dengan Shaklee, Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee.

5.MLM Shaklee Bukan Piramid

  • Tiada konsep tertindas.
  • Hanya orang atas sahaja yang kaya. Dan orang bawah tak mendapat untung.
  • Sesiapa sahaja ada peluang untuk menjadi Jutawan hanya mendaftar dengan RM65.
  • Pernah menjadi sejarah dalam Group kami. Bila Nenek, Mak & Cucu menjadi Master secara serentak.
  • Tiada apa yang mustahil. Tulislah seberapa banyak RM yang korang nak dengan Shaklee. And we work for it!

Antara Tawaran Shaklee Istimewa Untuk Semua Pengedar Shaklee Yang Layak

shaklee opportunity

 

Tiada apa yang mustahil. Jangan jadikan angan-angan untuk buat Umrah, pergi melancong ke luar negara, memandu kereta yang lebih selesa, memiliki rumah idaman, membantu ibu ayah, memberikan segala yang terbaik untuk anak-anak, dan mempunyai simpanan jutaan RM terkubur begitu sahaja. Do not live with your dreams. Turn its into reality.

Tak kira siapa kita? Apa kerja kita sekarang? Tahap pendidikan? Status latar belakang keluarga? Itu semua tak penting. Yang penting adalah SEMANGAT, KEYAKINAN DIRI, KOMITMEN, USAHA dan PERCAYA PADA DIRI SENDIRI. Itu akan membuatkan kita berjaya capai cita-cita. Dengan kelebihan menjadi ahli Shaklee yang telah ditawarkan. Tiada lagi alasan untuk tidak berjaya dengan Shaklee.

Jadikanlah business Shaklee sebagai medium untuk tempah tiket ke SYURGA. Jadikan Shaklee sebagai ‘motivasi’ untuk jadi hamba Allah yang berjaya di dunia dan akhirat. Ingat tiada apa yang mustahil. Setiap mimpi boleh menjadi realiti.

Tak perlu fikir panjang. JUST DO IT! Realisasikan mimpi.

Hubungi saya untuk ketahui bagaimana GROUP SECRET EXCLUSIVE  kami beroperasi menjana jutaan jualan setahun. Yang pasti semuanya online! Home-based Online Business!

Photo Kami Bersama Master Hebat, Sporting – Coaching Offline

20130707-154510.jpg

20130707-154534.jpg

20130707-154555.jpg

Anak-anak pun ikut sekali.. hehee


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

SHAKLEE EFFECT #11: Buat Bisnes Shaklee Bukan Kerana Duit? (Video)

Betul ke tajuk post saya hari ni? Macam susah nak percaya je.

Saya yakin, bagi anda yang bukan pengedar Shaklee, dan jika anda adalah pengedar Shaklee yang pastinya bukan dari group jutawan Mama Faiz, jutawan iReach, sudah pasti anda tidak percaya dengan tajuk post saya hari ini. Betul tak?

Hakikatnya, mula-mula dulu saya pun susah nak percaya. Ye lah kan, dah namanya bisnes MLM, sudah pasti anda membuatnya kerana anda nak duit.

Namun hakikatnya, bila berbual dengan senior-senior dari group jutawan kami, rata-rata mereka menjawab,

Buat Shaklee memang kena STRUGGLE, dan akan rasa PENAT serta LETIH…

…Tapi syiok sebab kita ENJOY!

– Enjoy sebab seronok tengok customer2 kita HAPPY
– Enjoy berada dalam keluarga iReach yg sporting & happening
– Enjoy tengok anak/cucu Shaklee pun sama2 berjaya!

Kita memang dah jelas hala tuju & passion…
…kini masanya untuk kita BUKTIKAN & TUNJUK pada kawan2 kita.

Yg kita SERONOK, ENJOY & HAPPY sangat2 buat Shaklee…
…bukan sebab DUIT, tapi sebab nak tolong mereka. sepatutnya mereka yg berterima kasih pada kita sebab tolong perkenalkan Shaklee dalam hidupnya, kan?

 

Best kan, bila kita menjadikan sesebuah bisnes itu, bukan kerana wang, tetapi kerana kita suka. Sebab ramai yang dah berjaya berkongsi tip kejayaan mereka sehingga boleh mendapat income 6 angka setiap bulan, mereka kata,

“Buatlah apa saja yang anda suka, kerana wang akan mengikut apa yang anda suka. Jika anda buat sesuatu kerana wang, pasti anda akan lebih cepat penat dan putus asa dalam melakukannya. “

Jom tengok apa mereka kongsikan dalam video ini.


Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Nak Tahu Kenapa Saya Suka Buat Bisnes Online Shaklee?

Setiap orang ada kesukaan masing-masing.. ada yang suka kerja buat bisnes sendiri, ada yang suka join MLM, ada yang suka makan gaji tidak kira swasta atau kerajaan.. Kerana apa yang kita suka itulah, mendorong kita agar lebih bermotivasi untuk berjaya dalam hidup. Pada zaman moden ni, bisnes online adalah antara bisnes yang kian bertambah pesat, kerana ramai muda-mudi masa kini lebih terdedah kepada medium internet, berbanding media massa yang lain.

Seperti anda, saya sangat suka melakukan bisnes online jugak. Bisnes online yang menjadi pilihan adalah saya sudah pastinya, Bisnes Shaklee..

Kenaper saya rasa Bisnes Shaklee ni best sangat?

  • Sudah pastilah, sebab duit.. Dalam Shaklee, saya berpeluang menjana pendapatan sehingga lebih 6 angka. Dan sudah pasti perjalanan untuk mencapai pendapatan pasif ratusan ribu memerlukan pengorbanan yang tinggi dari segi masa, komitmen serta dedikasi.  (^_^)

Selain daripada tu, yang buat saya suka sangat dengan Shaklee adalah

  • Dapat ramai kawan malah jaringan kawan-kawan lebih hebat daripada masa kerja/sekolah
  • Dapat melatih leadership. Bagi yang dah pernah buat kelas/sharing offline, melatih diri lebih yakin bercakap depan orang ramai
  • Setiap hari ada je benda nak buat.. Nak follow-up, nak cari info baru, nak update ilmu dan banyak lagi
  • Internal & External Motivasi. Join MLM adalah antara teknik terbaik nak jadi orang yang bermotivasi
  • Ada cita-cita.. Ada target
  • Update amalan rohani
  • Dapat tolong orang settlekan problem diaorang
  • dan banyak lagi..

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee