[TESTIMONI]: Rahsia Saya Kekal Muda, Sihat Dan Ceria .. :)

Assalamualaikum,

Bagaimana persiapan syawal ni? Dah banyak ke buat kek-kek? Kuih muih ke.. Bagi yang nak balik kampung tu, berhati-hati semasa memandu yer..

Hari ini saya nak share testimoni Pn Siti, yang telah mengamalkan Vitamin Shaklee sejak 2007 lagi, sampailah sekarang. Sebab tu, wajah beliau nampak masih muda remaja. Jangan tak tahu, ramai juga yang ingat umur dia masih awal 20-an. Padahal dah ada anak 3. hehee.

Jom baca apa yang beliau kongsikan. 🙂

★Mmg menakjubkan★
*****RAHSIA SY KEKAL MUDA/SIHAT/CERIA*****
~Kwn2 slalu btanya..
●akk..akk xnmpk penat pon kn..aktif slalu kesana kemari…
~Klw bjalan ngn anak2 org akn ckp
●laaaa…ingat kn adik bradik..
~Pegi sklh ank yg sulong-djh 6
●Kwn2 nbil akn ckp..nabil..tu kakak ea..(bgga nih…hihihi)
●Dan ada 1 lgi yg pling kritikal…tp xleh gtau kt sni..nnt org ckp over lk..
tp hakikatnye itulah..rmai yg ty n mntk petua..
~Mmg..!!!sy dah mngamalkn pngambilan supplement ni smnjk tahun 2007..umur ketika itu dh msuk 30..sistem metabolisma dh lemah..alhmdulillh..wpon skrg umo dh 37..ank dh 3..tp tetap org ckp mcm remaja…●sebab sy mngamalkn mngambil vitamin yg ckup..☆vita-Lea☆Alfalfa☆Vita-C☆Vit-E☆B-Complex☆peneman sy ke mana sj sy pergi…
**kt bwh ni gmbr dgn ank sy yg pling kecik..skrg dh 6tahun..

awet muda

Nak tahu vitamin apa yang Pn Siti ni amalkan? Tadaa … 🙂

set wanita

 

 

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Testimoni Set Kecantikan Kulit Shaklee 3

Assalamualaikum semua,

Semakin hangat pula set kecantikan shaklee ini. Setiap hari pasti ada sahaja customer yang menyampaikan rasa kegembiraan mereka. Seronok pula bila mendengar diaorang sangat berpuas hati dengan vitamin yang mereka ambil.

Antara testimoni customer shaklee adalah:

Assalam… selamat petang geng GBS. Sebelum ni dok tengok je testi orang. So ari ni nk share testi saya plk la. hehe.. saya ni ada masalah jerawat, parut-parut jerawat, stretchmark lps bersalin, resdung dan mcm2 lagi mslh intim wanita. saya dok google produk yg terbaik utk masalah2 saya ni. mmg mcm2 bnd sy mkn, mcm2 produk muka sy dok cube tp sumenye mcm xde hasil. duit plk makin lama makin kering. hehe.. saya tertarik dgn 1 akak ni slalu promot shaklee, sy pun try SET D (VITAMIN C + VITAMIN B COMPLEX + VITAMIN E) + ALFALFA. berkat makan dengan konsisten dan displin, alhamdulillah masalah kulit saya dapat diatasi. even tgh period pun jerawat x naik dah. klau naik pun cpt je kecut, parut2 muke still ada tp dah x merah mcm dlu lagi. masalah resdung saya juga alhamdulillah da beransur kurang. nk makan seafood pun xpyh la pk byk kali, balun je apa yg ada. hehee.. sbb saya yakin dengan keberkesanan alfalfa. hihi.. yang penting, minum 2-3 liter air sehari supaya nutrien dapat diserap pada kadar optimum. sebenarnya, kecantikan kulit ni bermula dari dalam, even kite pki produk mahal utk muke tp dalaman kite penuh dgn toksin mmg xkan berhasil. itu bgi pandangan saya la. dulu saya cuma pelanggan je tapi sekarang da jadi dealer kerana saya yakin dgn shaklee.

– Pn Safura’s Biz

Vitamin yang Pn Safura ambil adalah:

set wajah ayu

 

p.s: Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai vitamin Shaklee dan membuat pesanan?

___________________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee