Cara Awet Muda Dengan Vivix Shaklee

Nak tahu cara awet muda dengan shaklee? Jom baca sampai habis yer. 😉

Saya yakin anda sudah pasti kenal Vivix kan? Vivix ni sangat popular tau. Kalau tak popular, takkan lah ada orang sanggup beli sampai 6 botol sekaligus, semasa promosi 2 bulan lepas. Dahlah harga Vivix sebotol RM475.

Ada lagi yang tak kenal Vivix Shaklee?

Tadaa… inilah dia botol Vivix. 🙂

vivix

Nak tahu kenapa ramai sangatlah orang suka kat Vivix ni? Siap jatuh cinta lagi tu kat vivix.

Nak tahu rahsianya? Jom tonton video ni. Memang superb..

 

Macam mana? Best kan? Ada member saya berkongsi cerita pasal customer dia yang amalkan vivix ni. Customer dia, seorang isteri, hadiahkan vivix untuk membantu suaminya berhenti merokok. Jadi si suami dia pulak, bila dah rasa vivix ni, pun jatuh cinta jugak. Lama jugaklah suami dia ambil vivix, mahu dah 2 tahun kot.

Nak tahu apa perubahan yang berlaku kat suami dia? Kesihatan suami dia semakin baik, jarang dah sakit-sakit sendi semua. Merokok pun dah berhenti. Dan yang paling best tu, si suami dia yang ni dah umur 50-an, tapi ramai yang tak kenal, sangka suami dia baru 30-an.. hehe.. Best kan..

Ingin membeli vivix untuk si suami jugak? Boleh je beli sendiri guna kad kredit atau kad debit dengan hanya klik link e-sell di sebelah. Kalau nak order dari saya pun boleh. 🙂


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

Apa Kata Mereka Mengenai Pengalaman Kali Pertama Mengambil ESP ?

Kenapa Protein Penting?

  • Protein penting dalam membina blok untuk sel. Ia memainkan peranan penting dalam memperbaiki tisu. Ia menyumbangkan kulit, kuku dan rambut yang sihat.
  • Protein penting bagi badan untuk menghasilkan enzim dan hormon serta menstabilkan emosi.
  • Protein membantu tubuh agar kekal bertenaga sepanjang hari.

 

Protein Soya Shaklee mempunyai banyak kebaikan kepada tubuh badan kita, iaitu:

  • Memberi tenaga berpanjangan
  • sumber protein yang lengkap
  • menyihatkan sel-sel dan organ dalaman untuk penyerapan vitamin dan berkesan
  • menganjalkan kulit dan juga awet muda
  • mengurangkan paras kolesterol
  • menyihatkan rambut
  • memulihkan masalah pigmentasi
  • memulihkan fungsi prostat lelaki
  • menambahkan susu badan bagi ibu menyusu
  • membantu mengawal berat badan
  • mengurangkan risiko kanser dengan adanya isoflavone
  • menganjalkan payudara dan menghilangkan kesan stretchmark selepas bersalin

 

TESTIMONI: Pengalaman Kali Pertama Mereka mencuba ESP Shaklee.

Untitled 2

 

 

 

Untitled 3

 

 

 

Untitled

 

 

Ingin mencuba ESP Shaklee? Boleh beli sendiri guna kad kredit atau kad debit dengan hanya klik link e-sell di sebelah. Kalau nak order terus dari saya pun boleh. 🙂


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

TESTIMONI KECANTIKAN: Wajah Glowing Dan Pinkish Tanpa Alat Solek

Testimoni yang kami berikan adalah hasil perkongsian customers yang sangat berpuas hati dengan produk Shaklee yang mereka amalkan.

 

 

Selamat petang semua.. rasanya petang ni, nak berceloteh pulak pasal vitamin shaklee yang menjadi hantu sejak dua menjak ni. Ramai yang dah ambil set kecantikan ni. Tapi, ada juga yang mengeluh, kenapa hasilnya tak sama macam testimoni orang.. huhuu..

Dik.. sebelum mengelabah, sebab tak nampak kesan lagi, cuba renung balik, cuba semak,

  • Berapa lama dah ambil? – kalau setakat baru ambil 2-3 minggu terus nak jangka kulit gebu & pinkish macam dalam iklan tv, baik tak payah. Sebab kalau nak cepat macam tu, bermaksud ada bahan kimia yang merbahaya untuk kesan jangka lama. Vitamin Shaklee ni, memang berkesan 100 peratus, tapi kesannya hanya akan nampak selepas 2-3  bulan. Tapi, ada yang bertuah tu, dalam 2-3 minggu memang nampak perubahan kulit.
  • Ambil secara konsisten tak? – Kalau setakat hari ini makan, esok lusa tidak, lepas tu baru makan lagi. Ada yang cakap, tak makan sebab lupa, sebab tak tahan dengan healing crisis lah. Dik, kalau nak nampak berkesan, memang lah kena ambil hari-hari. Vitamin ni untuk makanan tambahan tubuh badan. Ia tak sama fungsi macam ubat. Kalau ubat, hari ini makan, hari ini dah sihat, esok dah tak payah ambil lagi pun tak pe. Healing crisis tahu tak? Yang ni penting, sebab ia adalah tanda tubuh badan sedang bertindak balas dengan vitamin. Bila ada tindak balas, barulah ada nampak kesannya. Nak tahu detail healing crisis? Klik di sini.
  • Ada ambil air putih yang mencukupi tak? – kalau setakat hari ini minum air putih 3 Liter, tapi air manis seperti teh, kopi, air tin, air berkarbonat sampai bergelas-gelas, itu tandanya belum cukup lagi air putih. Air putih ni, tak kisahlah samada air paip masak atau air mineral. Air ni sangat penting untuk vitamin menyerap dalam tubuh dengan baik. Senang cerita, kalau kita ambil air teh, lepas tu campur dengan milo, agak-agak, sedap tak air bancuhan kita tu? Macam tu juga dengan vitamin. Dengan air putih, ia akan menyerap ke dalam tubuh dengan lebih baik. Tubuh dapat zat baik, hasilnya pun boleh nampak dengan cepat. Barulah betul-betul berkesan.

Ada banyak lagi sebenarnya yang boleh mempengaruhi keberkesanan vitamin Shaklee ni, tapi semua tu, adalah benda remeh sebenarnya. Benda yang mudah, tapi kita jadikan macam ia sukar pulak.. heheee .. nak tahu Kenapa Vitamin Tak Berkesan, (Klik link ini).

Saya nak share pulak, manfaat vitamin Cantik Shaklee ni.. hehee

Siapa yang tak nak kulitnya cantik berseri-seri kan? Saya yakin, semua orang nak kulit yang cantik, lembut, gebu, tiada jerawat… Dan kalau ada rupa paras yang cantik pun tapi kulit muka tak bersih, Nampak kusam, berjerawat, dah tentu seseorang tu nampak lebih tua daripada usia sebenar kan….Okay..jom kita tengok fungsi bagi setiap vitamin bagi mendapatkan KULIT YANG CANTIK!

Manfaat Energizing Soy Protein – Guna untuk 2 bulan

[✔] Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain.
[✔] Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.
[✔] Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut

Harga: RM150.00

Manfaat Vita-E Complex – Guna untuk 4 bulan

[✔] Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
[✔] Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
[✔] Menjaga kelembapan kulit
[✔] Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

Harga: RM149.00

Manfaat Sustained Release Vita-C Plus – Guna untuk 6 bulan

[✔] Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
[✔] Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
[✔] Mencerahkan kulit

Harga: RM92.50 

Manfaat B Complex – Guna untuk 4 bulan

[✔] Sebagai pelembap
[✔] Mencegah pigmentasi
[✔] Melambatkan tanda penuaan
[✔] Mengubati jerawat

Harga: RM53.75

Manfaat Kombinasi Lengkap Set Sri Ayu

set wajah ayu

[✔] Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
[✔] Mencegah penuaan
[✔] Menjadikan kulit lebih kenyal
[✔] Mencerahkan kulit
[✔] Menjaga kulit dari sinaran UV
[✔] Mengurangkan parut jerawat
[✔] Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
[✔] Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
[✔] Menjadikan wajah lebih berseri dan gebu


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”