Set Pelangsing Shaklee

Assalamualaikum,

Antara pilihan ramai rakyat malaysia adalah set pelangsing Shaklee. Nak tahu kenapa best sangat set ini? Jom baca. 🙂

Set pelangsing shaklee kami menyediakan dengan tiga mekanisme penting, iaitu Buang, Bakar & Bina. Ia juga dikenali sebagai mekanisme 3B. 🙂

Apa yang dibuang, dibakar dan dibina tu?

Sebelum tu, suka saya nak ingatkan, untuk turunkan berat badan, bukan hasil satu malam. Dan barangsiapa yang mahu menguruskan badan harus faham konsep kalori..  Kalori yang diambil haruslah seimbang dengan kalori yang digunakan. Kalori yang tak digunakan itu yang menjadikan badan kita bertambah gemuk!

BUANG

Buang di sini dalam ertikata detox. Detox di sini adalah dengan mengeluarkan toksin dan kotoran dalam usus kita, membersihkan sekaligus memudahkan untuk penyerapan nutrient.

Untuk detox ini antara produk pilihan adalah:

Herb-Lax 

Herb-Lax adalah detox usus, mengadungi daun senna yang digunakan oleh Rasulullah sebagaimana dinyatakan dalam Tibb An-Nabawi:

Rasulullah s.a.w bersabda “Apa yang kamu gunakan untuk melancarkan pergerakan usus besar dan menggalakkan pengaliran daripada perut?” Aishah r.a. menjawab, “Euphorbia”. Baginda bersabda lagi, “Padanya terdapat penyakit dan ia sepanas api, sebaiknya gunakan senna”. 

herb lax shaklee

Alfalfa Complex

Daun Alfalfa merupakan makanan tinggi nutrisi dan sumber fiber yang baik untuk detox tubuh. Ia digunakan oleh pasukan tentera Tariq bin Ziyad sewaktu mendapat di Sepanyol pada tahun 711.

alfalfa shaklee

 

DTX Complex

DTX Complex juga dikenali sebagai tonik detoks hati, mengandungi milk thistle yang sekian lama digunakan dalam perubatan Islam sebelum ia dibawa ke Eropah.

liver tonic shaklee

Yang mana satu pilihan hati? Bergantung kepada bajet anda. Biasanya produk yang selalu menjadi pilihan adalah Alfalfa Complex (yang juga bagus untuk ibu menyusu), dan Herb-Lax (perut rasa kempis).

BAKAR

Selain dari aktiviti metabolisma (purata kita bakar 1200 kalori sehari dengan hanya duduk diam-diam!) Shaklee juga menyediakan produk untuk membantu dalam pembakaran lemak-lemak badan.

Omega Guard

omega guard shaklee

Omega Guard terdiri dari asid lemak perlu Omega-3 yang bertindak dengan hormon termasuk hormon leptin yang berkaitan dengan rasa lapar. Kajian menunjukkan pengambilan asid lemak Omega-3 membantu menjadikan tubuh kita ‘mesin pembakar lemak’.

Lecithin

Lecithin adalah sejenis pengemulsi lemak yang tidak dihasilkan oleh tubuh. Ia juga berguna untuk ibu menyusu bagi mengelakkan bengkak susu.

lecithin shaklee

BINA

Membina otot adalah penting dalam berdiet. Otot yang sihat membakar lemak lebih baik dan menjadikan kawalan berat badan kita menjadi lebih baik, dan mengelakkan – mudah turun mudah naik.

Oleh kerana itu pengambilan protein penting dalam program penurunan berat badan.

Cinch Shake Mix

Cinch Shake Mix merupakan produk hebat untuk inchloss dan weight loss kerana ia mengandungi protein leucine yang penting dalam pembinaan otot.

ESP (Soy Protein)

Pilihan alternatif untuk Cinch Shake Mix, adalah ESP yang membekalkan protein soya yang istimewa.

shaklee weight management

 

Pilihlah produk anda. Turunkan berat badan dengan cara yang betul, agar kesihatan terjamin, bukan sekadar kurus!

Hubungi saya untuk set slimming dan set diet yang sesuai dengan anda.

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

 

 

Projek Memikat Hati Suami

Assalamualaikum,

Saya percaya, ramai wanita yang mengimpikan bentuk tubuh yang langsing dan menarik. Bukan wanita je tau, para suami pun suka jugak kalau isteri masing-masing pandai menjaga badan. Biar badan menarik dan ramping, tapi khas untuk suami je tengok. Betul tak suami? hehee

Menurut majalah rapi, antara rahsia untuk merampingkan tubuh, boleh ambil omega 3 yang terdapat di dalam ikan. Antara Ikan yang paling banyak mengandungi omega 3 ialah ikan salmon. Tapi, larat ke nak makan ikan salmon setiap hari semata-mata nak kurus?. Kalau suami mampu nak beli pun, kita larat ke nak makan setiap hari? Saya yakin, tak semua orang sanggup nak makan ikan yang sama, setiap hari.. :d

Makan ikan untuk ramping

– Anda tidak perlu bersusah payah untuk menguruskan badan. Ikan mampu membantu anda. Ini kerana kandungan omega 3 sangat baik untuk jantung dan mampu merampingkan lingkaran pinggang anda. (sumber: Majalah Rapi)

Nak tahu tak, Shaklee pun ada menyediakan vitamin yang kaya dengan omega 3 & omega 6, namanya ialah Omega Guard.

Bulan ni adalah bulan yang sangat istimewa, kerana Shaklee menawarkan TWIN PROMOTION untuk Omega Guard.

Pilihan 1 : Omega Guard Beli 6 Percuma 1 ATAU

Pilihan 2 : Omega Guard Beli 2 Diskaun 5%

omega 3

 

  • Kalau anda, seorang suami yang sayangkan isteri, anda sudah pasti tidak akan ragu-ragu untuk membeli set promosi ini. Betul tak suami?
  • Kalau anda sayangkan suami, anda sudah pasti ingin kekal nampak cantik dan menarik di mata suami. Betul tak isteri?
  • Jadi, kenapa nak berlengah lagi? Cepat dapatkan omega guard berserta SET KURUS, bagi menjayakan projek memikat suami anda mulai hari ini. 🙂

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

[TESTIMONI]: Gembiranya Dapat Berat Badan Yang Ideal Kembali. :)

Assalamualaikum,

Memiliki berat badan yang kembali normal, terutamanya bagi anda yang pernah mengandung tu, memang satu impian. Bukan semua wanita memiliki keistimewaan, di mana, berat badan dapat kembali seperti zaman anak dara dulu. Yang biasa kita tengok, berat badan semakin mencanak naik. Bukan itu sahaja, bentuk badan pun dah macam kurang menarik. Tapi, tak semua. Sebab saya pernah jumpa seorang wanita umur hampir 40-an, anak dah 4 orang kot, kalau tak silap. Tapi, body dia masih mengancam. Kalah anak dara. Untung kan, kalau dapat macam tu.. hahaa..

Hari ini, saya nak kongsi pengalaman cik Adeq, yang comel. Beliau mengambil vitamin Shaklee ni sebenarnya bukan sebab nak kurus, tetapi sebab nak kurang kolesterol dalam darah. Alih-alih, bila beliau amalkan hampir 3 bulan, berat badan pun turun jugak. Untung badan, betul tak? hehee..

Jangan anda rasa keliru yer, kalau beliau ambil set kurus untuk turunkan kolesterol dalam darah. Sebab vitamin Shaklee ni, boleh je guna untuk pelbagai masalah, bukan terhad untuk satu masalah je. 🙂

Gambar Cik Adeq yang dah kurus selepas ambil vitamin Shaklee. 🙂

kurus 10 kg

 

Amacam? Tak sangka kan? hehee.. Meh kita baca pula, apa yang cik Adeq ni share mengenai pengalaman beliau sampai beliau dapat bentuk tubuh yang mengancam ni. Jeles tau.. hehee.

:: Assalamualaikum kawan2 

Testimonial diri sendiri.

Before: 66-68 kg 
After: 58 kg

Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 – 3 months badan semakin susut. Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer. 

Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe

TERIMA KASIH SHAKLEE 

Best kan? Nak tahu vitamin apa yang cik Adeq ni amalkan sepanjang 3 bulan ni? Ini lah dia … 🙂

 

 

set weight loss

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee