Vita-E Complex Baru Di Pertingkatkan Kualiti Dengan Extract Grape Fruit

Produk Shaklee untuk vitamin E

Produk Shaklee untuk vitamin E

Vitamin E adalah antara produk yang mendapat sambutan ramai peminat, kerana ia bukan sahaja bagus untuk kecantikan, malahan, ia juga sesuai untuk meningkatkan tahap kesuburan lelaki, kerana ia mengandungi selenium.

Bagi peminat setia produk Shaklee, sudah pasti mengetahui bahawa vitamin E shakle sudah diupgrade dengan tambahan ektrak biji anggur. Ini membuatkan kesannya menjadi lebih super duper hebat.

Manfaat Vitamin E adalah

  • Membantu mendapatkan tekstur kulit yang cantik dan mengurangkan parut jerawat dan jeragat.
  • Menjadikan kulit lebih bersih dan tidak kusam
  • mencegah segala pertumbuhan abnormal yang disebabkan oleh radikal bebas
  • Membantu dalam meningkatkan tahap kesuburan suami
  • Membantu agar peredaran darah menjadi lebih lancar
  • Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka
  • Mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual
  • Membantu menguatkan rahim wanita semasa hamil (rujuk kepada doktor terlebih dahulu, jika anda ada mengalami masalah rahim terlalu lemah untuk hamil)

Jadi, tunggu apa lagi? Cepat, buat pesanan sekarang! 🙂


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp  011 – 3201 4534 
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

Manfaat Vita-E Complex Shaklee

Vitamin E adalah antara vitamin yang larut lemak, yang memainkan peranan sangat penting untuk tubuh badan kita. Vitamin E pentin bagi menambah daya ketahanan tubuh dari pelbagai kemungkinan masalah penyakit yang bakal timbul. Malahan, vitamin E juga penting untuk penyembuhan kulit seperti vitamin A & C.

Manfaat Vitamin E

  • Membantu meningkatkan daya ketahanan tubuh badan
  • Membantu mengatasi stress
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Membantu meminimumkan risiko kanser
  • Membantu meminimumkan risiko penyakit jantung
  • Penting untuk kecantikan kulit
  • Menjaga kesihatan, dan kelembapan kulit
  • Mencegah proses penuaan semulajadi
  • Mempercepatkan proses penyembuhan luka
  • Bertindak sebagai antioksidan
  • Melindungi sel darah merah yang bertindak untuk mengangkut oksigen ke seluruh rangkaian tubuh
  • Membantu melindungi tubuh akibat kelebihan vitamin A

Kesan Kekurangan Vitamin E

  • Kekurangan vitamin E menyebabkan sel darah merah terbelah
  • Perubahan degeneratif pada sistem saraf dan otot
  • Mengalami masalah untuk berjalan
  • Masalah rasa ngilu dan sakit pada betis
  • Mengalami masalah penglihatan
  • Menyebabkan penyakit anemia
  • Menyebabkan kelainan pada kulit akan timbul

Sumber Vitamin E

  • Buah-buahan
  • Susu
  • mentega
  • telur
  • sayur-sayuran
  • minyak biji gandum
  • asparagus
  • pisang
  • alfalfa
  • kacang-kacang
  • strawberi
  • biji bunga matahari

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp  011 – 3201 4534 
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

TESTIMONI VITA-E COMPLEX: Tiada Lagi Masalah Kulit Berminyak & Kering …

Setiap wanita sangat mementingkan kecantikan kulit wajah. Sebab itu, ada yang sanggup berhabis wang ringgit, tapi hasilnya? macam tu jugak..

Tapi, saya tetap memilih supplemen Shaklee sebagai pilihan utama..hehee.. sebabnya? ia telah terbukti. Kini, hampir 10 bulan dah saya mengambil produk Shaklee, dan sepanjang tempoh tu, saya dah jarang membeli produk kecantikan yang lain lagi.. hehee..  Seronok sangat, sebab saya dah tak perlu nak risau, tentang kesan jangka masa panjang lagi.. Produk Shaklee adalah 100% semulajadi, jadi tentulah tak de kesan yang merbahaya untuk jangka masa panjang..heehee..

Jom, saya nak kongsikan bersama anda, tentang salah satu vitamin kecantikan kegemaran saya dan ramai wanita di luar sana.. tadaa..

Saya pasti anda, juga pernah mengalami masalah kulit yang terlalu kering, kalau lambat letak pelembap atau toner, kulit muka akan rasa kering dan rasa sangat tak selesa. Tapi, bila dah sapu pelembap, masalah berpeluh pulak menjadi hal..susah..susah kan? Jadi, jomlah tukar produk anda hari ini, kepada produk Shaklee.. terbaik…pasti anda takkan menyesal punya..hehe..

 

 


 

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee