Perbaiki Tisu Badan Dengan Protein Baik

Assalamualaikum semua.

Apa khabar yer hari ni?

Pernah tak anda mengalami kecederaan yang meninggalkan kesan parut hodoh? Kalau tak ada, mungkin anda ni dalam kategori budak baik kot.. hehee.. Sebab, biasanya, kalau budak nakal atau terlalu aktif yang kerap mengalami perlanggaran tidak kira di dalam rumah atau luar rumah, pasti ada meninggalkan kesan parut. Biasanya, bila nampak parut saat dah dewasa, kita cuba sebaik mungkin nak sorokkan, lebih-lebih lagi kalau terletak di bahagian badan yang terdedah macam muka ke.. hehee.. kononnya, malu lah tu.. hehhee

Hari ini, saya nak berkongsi sedikit. Saya nak share dengan pembaca semua, percaya tak kalau saya beritahu, parut ni boleh hilang kalau kena dengan gaya nutrisi yang di ambil. Nutrisi yang perlu untuk menghilangkan parut ni, kalau vitamin Shaklee yang glamer adalah ESP dan Vitamin E. Sebab tu, ramai yang nak hilangkan kesan jerawat ke, parut ke, kesan luka pembedahan ke, mereka akan pastikan kedua-dua vitamin ada dalam senarai wajib untuk di beli. hehee.

 

kelebihan esp

 

Jadi, saya nak terangkan secara ringkas mengenai manfaat ESP untuk pembaca semua.🙂

  • ESP dapat membantu membina dan memperbaiki tisu-tisu badan. Ini kerana, protein adalah makanan kepada sel, dan sel pula akan membentuk menjadi tisu. Untuk mendapat tisu yang cantik, kenalah bagi sel makan protein yang terbaik. betul kan? hehe
  • ESP mengandungi protein yang penting untuk pembentukan janin semasa di dalam kandungan.
  • ESP juga membantu memekatkan susu ibu bagi ibu menyusu
  • ESP menyediakan 14 gram protein kacang soya dalam setiap hidangan bagi menyihatkan jantung
  • Setiap hidangan dalam ESP membekalkan 50% daripada Nilai Harian Kalsium yang penting untuk menyokong kesihatan tulang yang kuat
  • Kandungan fitoestrogen yang terdapat di dalam protein soya penting untuk kesihatan prostat, payudara dan wanita atau lelaki menapous.
  • Indeks Glisemik ESP adalah rendah iaitu 39, yang dapat membantu mengekalkan paras gula dalam darah.

Jadi, apa yang pembaca akan dapat selepas minum ESP ni?

  • Pelajar dan pekerja atau individu dewasa: As energy booster (kalau minum pagi-pagi tu, terasa energetic dan tak rasa lapar sangat. So bonuslah bagi weight management.
  • Lelaki: melindungi dari any disease (heart, cancer, etc)
  • Ibu mengandung: For healthier pregnancy; well-grown fetus: less late pregnancy discomfort
  • Wanita: Keanjalan kulit dan payudara (protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protein untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut).

PROMOSI ISTIMEWA ESP SHAKLEE PADA BULAN MAC 2015 INI. HUBUNGI SAYA SEKARANG! 


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s