Cara Awet Muda Dengan Vivix Shaklee

Nak tahu cara awet muda dengan shaklee? Jom baca sampai habis yer.😉

Saya yakin anda sudah pasti kenal Vivix kan? Vivix ni sangat popular tau. Kalau tak popular, takkan lah ada orang sanggup beli sampai 6 botol sekaligus, semasa promosi 2 bulan lepas. Dahlah harga Vivix sebotol RM475.

Ada lagi yang tak kenal Vivix Shaklee?

Tadaa… inilah dia botol Vivix.🙂

vivix

Nak tahu kenapa ramai sangatlah orang suka kat Vivix ni? Siap jatuh cinta lagi tu kat vivix.

Nak tahu rahsianya? Jom tonton video ni. Memang superb..

 

Macam mana? Best kan? Ada member saya berkongsi cerita pasal customer dia yang amalkan vivix ni. Customer dia, seorang isteri, hadiahkan vivix untuk membantu suaminya berhenti merokok. Jadi si suami dia pulak, bila dah rasa vivix ni, pun jatuh cinta jugak. Lama jugaklah suami dia ambil vivix, mahu dah 2 tahun kot.

Nak tahu apa perubahan yang berlaku kat suami dia? Kesihatan suami dia semakin baik, jarang dah sakit-sakit sendi semua. Merokok pun dah berhenti. Dan yang paling best tu, si suami dia yang ni dah umur 50-an, tapi ramai yang tak kenal, sangka suami dia baru 30-an.. hehe.. Best kan..

Ingin membeli vivix untuk si suami jugak? Boleh je beli sendiri guna kad kredit atau kad debit dengan hanya klik link e-sell di sebelah. Kalau nak order dari saya pun boleh.🙂


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s