TIP KECANTIKAN: Vitamin Shaklee Untuk Kulit Yang Bermasalah

Siapa yang tak nak kulitnya cantik berseri-seri kan? Saya yakin, semua orang nak kulit yang cantik, lembut, gebu, tiada jerawat…

Dan kalau ada rupa paras yang cantik pun tapi kulit muka tak bersih, Nampak kusan, berjerawat, dah tentu seseorang tu Nampak lebih tua daripada usia sebenar kan….

Okay..jom kita tengok fungsi bagi setiap vitamin bagi mendapatkan KULIT YANG CANTIK!

poster set kecantikan

❀ PERANAN ESP ❀ – guna untuk 1.5 bulan

[✔] Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain.
[✔] Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.
[✔] Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan parut

Harga: RM150.00

❀ FUNGSI VITAMIN E ❀ – guna untuk 4 bulan

[✔] Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
[✔] Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
[✔] Menjaga kelembapan kulit
[✔] Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

Harga : RM149.00 

❀ FUNGSI VITAMIN C ❀ – guna untuk 6 bulan

[✔] Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
[✔] Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
[✔] Mencerahkan kulit

Harga: RM92.50 

❀ FUNGSI VITAMIN B-COMPLEX ❀ – Guna untuk 4 bulan

[✔] Sebagai pelembap
[✔] Mencegah pigmentasi
[✔] Melambatkan tanda penuaan
[✔] Mengubati jerawat

Harga: RM53.75 

❀ Kombinasi ESP, Vitamin E, B Complex dan Vitamin C ❀

[✔] Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
[✔] Mencegah penuaan
[✔] Menjadikan kulit lebih kenyal
[✔] Mencerahkan kulit
[✔] Menjaga kulit dari sinaran UV
[✔] Mengurangkan parut jerawat
[✔] Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
[✔] Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
[✔] Menjadikan wajah lebih berseri dan gebu


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s