ESP Shaklee: Minuman Untuk Kekal Bertenaga & Sentiasa Awet Muda

khasiat esp

Bercerita mengenai vitamin yang paling hot ni, memang best sangat. Sebab, ESP Shaklee satu-satunya produk soya di pasaran yang berasaskan soya Non-GMO.

Apa itu GMO? GMO ni merujuk kepada perubahan genetik secara kimia. Bahaya ke kalau ambil makanan dari sumber GMO? Bahaya sangat.. Sebab perubahan genetik secara kimia ini, secara tidak langsung, boleh mempengaruhi kesihatan sel tubuh badan kita, selepas kita menelan atau mengambil makanan dari sumber GMO. Kalau nak selamat, pilihlah makanan dari sumber Non-GMO.🙂

Haa yang saya nak tekankan iaitu soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubah suai secara genetik (Non-GMO). Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari  proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.Program ini memastikan kacang soya bebas daripada pendedahan perubahan genetik. Daripada benih sehingga penyimpanannya, yakinlah dgn shaklee dalam penggunaan ramuan-ramuan yang semulajadi dan berkualiti

Mesti ada yang tanya..apa bagusnya kalau soya Shaklee ni Non-GMO…Haa.. ni yang ramai taktahu… mari saya nak tulis sini kenapa kene pilih produk NonGmo berbanding produk GMO…. Produk2 GMO boleh menyebabkan alergy, toxic, potensi kanser.

Lagi2 zaman sekarang ni.. produk2 GMO mmg dah makin banyak di pasaran sbb tu mcm2 penyakit sekarang.. contoh yang paling glamor adalah penyakit berkaitan kanser dan allergic.. tu memang common laa kan..Antara makanan yang tinggi potensi GMO adalah jagung dan soya.. Oleh sebab tu, kalau you all nak beli protin dari sumber soya.. pastikan you all baca dulu labelnya, pilih produk yg berlabel NonGMO..

Jangan beli sebab murah or sebab rasa sedap or sebab ikut ikutan.. or sebab nak dapat barang free.. hargai dan sayangi lah badan anda. InsyaAllah nanti saya kongsikan lagi bahaya GMO yg harus anda ketahui.. …

Istimewanya ESP Shaklee. Kerana ia merupakan sumber protein soya terbaik. Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.  ESP menyediakan 14 gram protein soya Non-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.
Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol. Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones

Jadi, kalau anda penggemar minuman berasaskan soya, apa kata anda cuba ESP Shaklee sekarang dan rasai perbezaaannya sendiri. Biasanya mereka yang dah mencuba ESP ni, pasti akan nak lagi, sebab dah seronok melihat hasil perubahan yang menggemberikan hati.🙂

Hubungi saya, k. Harga satu canister ESP ni, murah je, Cuma RM150 untuk digunakan dalam masa 2 bulan.


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”


One thought on “ESP Shaklee: Minuman Untuk Kekal Bertenaga & Sentiasa Awet Muda

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s