TESTIMONI KECANTIKAN: Set Sri Ayu Shaklee Menjadi Pilihan Ramai Jelitawan Dan Jejak Tampan Di Malaysia

Kalau dulu, ramai wanita yang lebih suka memilih untuk krim pencerah untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah dalam masa yang cepat. Namun, setiap krim pencerah mengandungi bahan kimia yang merbahaya yang menyebabkan kulit wajah semakin nipis. Bila kulit wajah semakin nipis, peluang untuk mendapat kanser kulit lebih tinggi. Dan ini sangat merbahayakan kesihatan,

Kini, ramai yang dah membuat perubahan. Mereka lebih suka untuk memilih mengambil vitamin yang lebih selamat dan kesan yang kekal lama. Jadi, tidak hairanlah, kalau vitamin set kecantikan shaklee kerap kehabisan stok, terutamanya vitamin C.. hehe.. Set kecantikan yang menjadi pilihan ramai sudah pastilah vitamin E, Vitamin C, B-Complex & ESP.

set wajah ayu

Jom kita tengok, apa kata puan Ayu.

Hasil setelah sebulan setengah ambil shaklee set D + ESP secara konsisten. 2, 2 pic ni tanpa make-up k. yang latest ni ambik semalam lepas balik kerja.. muka still moist & segar je. ni hasil yang nampak. yg paling mengaguman, parut bersalin c-zer yg dah nak masuk 2 tahun saya pon dah cerah..tp takleh la nak tunjukkan hehee..🙂

Bestkan? Ramai ibu-ibu yang dah bersalin, risaukan kesan stretch mark ni. Tapi, dengan pengambilan set kecantikan secara konsisten, insha Allah, ia dapat membantu anda, untuk mendapat semula kulit yang lebih cantik dan lembap sentiasa.🙂


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s