TESTIMONI KECANTIKAN: Collagen Powder Membantu Menghilangkan Jeragat Dan Membuatkan Kulit Semakin Cerah Berseri

Chinese New Year khamis ni! Tapi, kulit nampak macam hodoh jer. Macam mana nak menziarahi rumah sahabat handai dengan wajah hodoh disebabkan jeragat ni?

Jangan risau. untuk mencantikkan kulit, saya cadangkan anda untuk mencuba Shaklee Collagen Powder. Kajian klinikal Shaklee membuktikan, penggunaan untuk tempoh 8 minggu, telah membuktikan keberkesanan Shaklee Collagen Powder. Namun, ada sesetengah customer kami, yang baru mencuba 2 minggu, sudah menampakkan hasil.🙂

Saya nak share dengan anda, testimoni seorang ibu yang sangat berpuas hati dengan Shaklee Collagen Powder. Beliau telah menggunakan produk ini selama 6 minggu (= 3 kotak).

” Pic dua-dua ini memang gambar asli. Tak bubuh make-up pun. Sebab tu korang boleh tengok lagi kesan pigmentasi yang semakin samar-samar tu. Kalau sekiranya saya apply foundation memang kesan hilang rata je ngan kulit..

Dulu kakak saya sendiri selalu suruh saya guna naturactor bagai hehee.. cuma saya rasa masih pelik kalau bersih tang-tang. Dah bertahun-tahun ngan jeragat nih. Semakin teruk bila mengandung. Menjadi-jadi. Jadi saya ambil keputusan.. Biarlah saya tunggu hilang sendiri je dengan supplemen shaklee nih. Tak yah susah-suah nak sembunyikan. sebab saya yakin ia akan hilang. Kesan utama collagen nih, sangat terasa kulit kita lembut je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua. Kesan calar-calar, sunburn.. semua dah tak de. Sebab dulu saya nih memang ahli persatuan, aktif berjemur, berkhemah sana-sini”

Jadi, anda tunggu apa lagi? Dapat Shaklee Collagen Powder HARI ini juga.. nak cantik, takkan nak tunggu esok.. betul tak?


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s