AJHT Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Assalamualaikum,

Masih lagi tidak bermaya untuk membuat sebarang aktiviti hari ini? Bukan sahaja nak buat kerja, nak berjalan cepat je lenguh. Bila anda mudah terasa sengal-sengal pada bahagian sendi, itu tandanya badan anda sedang mengalami masalah sakit sendi.

Pernah dulu saya terdengar ada orang mengeluh, seluruh sendi-sendi dia terasa sakit, alasan dia, sebab terlalu banyak duduk. Betul ke? hehe.

Jangan biarkan sakit sendi menghalang anda dari bergiat aktif. Kini, dengan AJHT, anda mampu mengekalkan sendi-sendi yang kuat, fleksibel dan mudah bergerak. Produk terbaru Shaklee ini mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak jagung dan nutrien penting lain termasuk zink, tembaga, mangan dan vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.

AJHT adalah produk shaklee yang mengandungi 100% sayur-sayuran. AJHT adalah nama pendek bagi Advanced Joint Health Tablet.

AJHT memberikan manfaat kepada sendi dalam 3 cara:

  1. Menyokong keselesaan sendi
  2. Memelihara tisu penyambungan yang sihat
  3. Meningkatkan kesan kusyen

AJHT ni sesuai untuk semua peringkat usia. Tidak kira orang muda atau orang tua, semua boleh mengambilnya..hehe

Jom tengok apa kata mereka mengenai AJHT ni..🙂

” 29 hb Dec aritu beli AJHT untuk hubby, 2 hari consume dah ok sakit-sakit sendi dia. Actually, saya ni pun selalu sakit-sakit sendi sebab saya ni kurus sangat orangnya. Tu senang sangat sakit-sakit sendi. Saya memang tak suka nak telan-telan pil ni, tapi dah tak tahan malam tadi ngap 2 biji AJHT, alhamdulillah pagi ni, senang je bangun dari tidur. Macam tak percaya je. Selalu kalau nak bangun tu, seksa tahan sakit..”

 

Chupp.. Anda nak tahu tak?

Sempena promosi pada bulan Feb ni, Shaklee menawarkan, offer istimewa untuk AJHT. Jika anda membuat pembelian tiga botol, anda boleh memiliki satu botol percuma. Maksudnya, Beli 3 Dapat 4. Best kan?

Nak tahu harga sebotol? Sebotol cuma RM124 je. Kalau beli 3, lepas tu dapat lagi 1 percuma, kan berbaloi tu.

Kalau anda tidak ingin sakit sendi anda berpanjangan, ambil lah AJHT hari ini. InshaAllah, anda memang akan berpuas hati sangat-sangat.🙂


PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

One thought on “AJHT Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s