Set Breastfeeding Basic Istimewa Untuk Ibu Menyusu

Supplemen cadangan untuk set Breastfeeding Shaklee ada bermacam-macam versi, tapi Set Breasfeeding Shaklee yang paling basic ialah yang mengandungi Vitalea, Alfalfa dan B-Complex.

Penting sangat ke nak ambil tiga semua, kalau Alfalfa je tak boleh ke? Jawapannya begini ibu-ibu. Punca susu berkurang bukan semata-mata sebab kita tak ambil supplement.

Alfalfa Complex

  • Membantu untuk meningkatkan kuantiti susu ibu, sebab ia bertindak sebagai milk booster
  • Membantu mengurangkan masalah retensi air
  • Membantu agar rahim ibu dapat kembali ke kedudukan asal dengan lebih cepat
  • Membantu merapatkan keintiman isteri, seperti kacip fatimah

 

b complex

  • Asid folik yang terdapat di dalam B Complex sangat penting untuk pembinaan tulang bayi

 

 

vita-lea

 

  • Vita-Lea iron formula yang juga dikenali sebagai multivitamin, memang sangat sesuai di ambil oleh ibu hamil, ibu menyusu, kerana ia mengandungi vitamin serta garam mineral yang sangat penting untuk tubuh badan

 

Kenapa Anda Perlukan Nutrisi?

Sebab pertama:

Kemungkinan badan kita tidak mempunyai nutrisi yang cukup. Bila badan tak cukup nutrisi, sistem yang hasilkan susu tak dapat nak hasilkan susu yang banyak. Kita boleh kekurangan nutrisi bila mana piramid makanan kita dah terbalik atau lebih banyak makan di luar. Semua khasiat makanan banyak hilang dek di goreng dengan minyak panas, etc.

Untuk masalah sebegini, Vita-Lea boleh membantu. Vita-lea merupakan multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral. Bukan takat top-up kehilangan nutrisi, ia bagus untuk membantu kita kekal bertenaga.

Sebab kedua.

Boleh jadi juga kita stress. Kadang-kadang kita sedar kita stress, kadang-kadang kita tidak sedar sebab kita suka memendam rasa stress sampai diri sendiri tak tahu. Stress ni, boleh mengganggu penghasilan susu.

Untuk masalah sebegini, B-Complex boleh membantu. B-Complex merangsang penghasilan hormon serotonin dalam otak, hormon ini turut dikenali sebagai happy hormone. Jadi, kalau tak nak stress, sila ambil B-Complex. Ia juga bagus untuk tenaga, bila digabungkan bersama vita-lea, bertambahlah power.🙂

Sebab ketiga

Boleh jadi juga susu tetap merudum walaupun dah pam setiap 1-2 jam sekali. Sekali pam minimum 20 minit. Walaupun dah pastikan makan nasi lengkap berlauk dan sayur, dan pastikan minum air sekurang-kurangnya 3 liter sehari, susu tetap merudum.

Untuk masalah ini, ya, anda perlukan milk booster seperti Alfalfa. Alfalfa ini bukan sekadar bagus untuk merangsang penghasilan susu, ia juga bagus untuk atasi masalah keputihan, mengetatkan vagina (rasa macam anak dara gitu) dan bagus untuk menurunkan paras kolesterol.

Dengan Set Breastfeeding Shaklee, kita bukan takat dapat tambahkan susu, tapi bonus rasa lebih bertenaga dan sihat.

Harga untuk Set Breasfeeding Shaklee di atas adalah RM200, untuk kegunaan dalam 4 bulan.


Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

 

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s