SHAKLEE EFFECT #14: Rahsia Isteri Tambat Hati Suami, Sambil Senyum Manja (Video)

Siapa kata suri rumah ni, boleh membuatkan si isteri menjadi seorang lemah gemalai. Sakit sendi pada jari tak terkata. Bila dah jari sakit, macam nak lipat baju semua? Nak masak lagi. Nak layan suami lagi?

Kasihan kan isteri ni. Biasanya, ibu-ibu yang dah bersalin dan mempunyai ramai anak, memang berisiko tinggi untuk mendapat sakit sendi. Maklumlah kan, si ibu ni dah banyak ‘memberi’ kalsium kepada anak, semasa mengandung dan menyusu.

Kalau tak di top-up, memang cerahlah harapan untuk mendapat sakit-sakit sendi ni semua. Namun, ia tidak mematahkan semangat seorang isteri untuk berusaha mencari penawar untuk sakit sendi ni.

Kisah ni samalah macam kisah sahabat saya. Sahabat saya ni, dia mula perasan, bila sendi-sendi jari jemari dia mula lenguh-lenguh dan sakit. Bila nak angkat baju untuk di lipat, jemari dia tiba-tiba rasa macam tak berdaya. Alih-alih, baju tu di biar tak berlipat.

Bila dah rasa macam terlalu teruk sampai tak larat nak lipat kain semua, beliau mula mencari produk yang boleh membantu merawat sakit beliau. Bila dah amalkan produk yang dah jumpa tu, bukan je tangan rasa lebih bertenaga, bahkan nak join suami aktif marathon pun, dah tak ada masalah. Bila si isteri dah join, sudah pasti kasih sayang suami semakin bertambah, betul tak? hehe

Anda ada masalah macam sahabat saya ni jugak ke? Nak tahu apa yang sahabat saya ni ambil, sampai beliau mampu memikat hati suami pulak tu.

Jom tonton video ni sama-sama. Semoga ia bermanfaat untuk anda dan si suami juga.🙂 InshaAllah.

 


Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s