SHAKLEE EFFECT #13: Suami Kuat Sukan Dan Hampir Menyebabkan Dia Lumpuh (Video)

Orang lelaki dengan aktiviti sukan memang tak dapat dipisahkan. Macam aur dengan tebing.. hehe. Kalau tak bersukan karang, nanti badan tak sihat. Lebih teruk lagi, nanti orang cakap, suami kaki bangku.🙂

Ada yang suka bermain bola sepak, bola keranjang, badminton, futsal. err.. golf kategori sukan gak ke? Sebab biasanya datuk-datuk je suka aktiviti golf ni. Ialah kan, main golf ni jarang buat keluar peluh, betul tak? hehe..

Tapi, bagaimana pulak kalau suami yang terlampau aktif bersukan yang akhirnya boleh menyebabkan kecederaan? Ish3..

Ini bukan cakap-cakap kosong yer. Ini adalah perkongsian daripada pasangan suami isteri, di mana si suami ni seorang sangat aktif bersukan.

Suatu hari, si suami telah diserang oleh sakit belakang yang teramat sangat sampai terpaksa di bawa ke hospital. Menurut doktor yang merawat, si suami telah mengalami ‘soft injury’. Kalau dibiarkan melarat, boleh menyebabkan lumpuh. Bahaya jugak tu. Dari seorang yang aktif berlari, tiba-tiba terpaksa berlari guna kerusi roda. Anda sanggup ke?

Sebagai seorang isteri, pasti anda tidak mahu membiarkan suami anda sakit sampai boleh menyebabkan lumpuh, betul tak?

Nak tahu apa yang si isteri bagi pada si suami, bagi membantu mengurangkan sakit ‘soft injury’ si suami? Jom tengok video ni sama-sama, semoga ia dapat memberi manfaat kepada kita semua, inshaAllah.🙂


Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s