SHAKLEE EFFECT #9: Perkongsian Pengalaman Ibu Menyusu Anak Premature (Video)

Ada pengalaman menyusukan anak yang lahir premature tak?

Menurut sahabat saya,

Salah seorang anak kami; Fahry Al Hazim, dilahirkan pramatang. Berat masa baru lahir tu 1.19kg je, doktor suruh masuk incubator. Sesiapa yg pernah melahirkan bayi pramatang seperti ini pasti pernah melalui pengalaman ulang-alik ke hospital untuk membekalkan susu kepada anak, kan?

Lagi2 lah Doktor tu pun memang seboleh2nya nak kita susukan bayi tu. Lagi cepat naik berat badan, lagi cepat lah bayi tu boleh keluar incubator.

Tapi, ia bukan senang…

Sebab bayi lahir premature, susu badan pun macam keluar tak keluar je. Susu badan lebih sukar dihasilkan sebab ibu tu stress memikirkan tentang kesihatan anak dia tu, keadaan anak-anak lain yang ditinggalkan lagi & keadaan dia sendiri yang sedang berpantang dengan macam-macam pantang larang.

 

Kasihan kan, ibu-ibu yang melahirkan anak premature ni. Lebih kasihan, bila anak premature tu, terpaksa ditahan didalam incubator, sampai ada yang lebih sebulan lebih.

Nak tahu lagi pengalaman sahabat saya yang lain pula, bercerita mengenai pengalaman beliau menyusukan bayi premature beliau. Jom tengok video ni sampai habis yer,🙂


Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

One thought on “SHAKLEE EFFECT #9: Perkongsian Pengalaman Ibu Menyusu Anak Premature (Video)

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s