SHAKLEE EFFECT #11: Buat Bisnes Shaklee Bukan Kerana Duit? (Video)

Betul ke tajuk post saya hari ni? Macam susah nak percaya je.

Saya yakin, bagi anda yang bukan pengedar Shaklee, dan jika anda adalah pengedar Shaklee yang pastinya bukan dari group jutawan Mama Faiz, jutawan iReach, sudah pasti anda tidak percaya dengan tajuk post saya hari ini. Betul tak?

Hakikatnya, mula-mula dulu saya pun susah nak percaya. Ye lah kan, dah namanya bisnes MLM, sudah pasti anda membuatnya kerana anda nak duit.

Namun hakikatnya, bila berbual dengan senior-senior dari group jutawan kami, rata-rata mereka menjawab,

Buat Shaklee memang kena STRUGGLE, dan akan rasa PENAT serta LETIH…

…Tapi syiok sebab kita ENJOY!

– Enjoy sebab seronok tengok customer2 kita HAPPY
– Enjoy berada dalam keluarga iReach yg sporting & happening
– Enjoy tengok anak/cucu Shaklee pun sama2 berjaya!

Kita memang dah jelas hala tuju & passion…
…kini masanya untuk kita BUKTIKAN & TUNJUK pada kawan2 kita.

Yg kita SERONOK, ENJOY & HAPPY sangat2 buat Shaklee…
…bukan sebab DUIT, tapi sebab nak tolong mereka. sepatutnya mereka yg berterima kasih pada kita sebab tolong perkenalkan Shaklee dalam hidupnya, kan?

 

Best kan, bila kita menjadikan sesebuah bisnes itu, bukan kerana wang, tetapi kerana kita suka. Sebab ramai yang dah berjaya berkongsi tip kejayaan mereka sehingga boleh mendapat income 6 angka setiap bulan, mereka kata,

“Buatlah apa saja yang anda suka, kerana wang akan mengikut apa yang anda suka. Jika anda buat sesuatu kerana wang, pasti anda akan lebih cepat penat dan putus asa dalam melakukannya. “

Jom tengok apa mereka kongsikan dalam video ini.


Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s