Atasi Masalah Jerawat Dan Parut Hodoh Yang Menjadi Punca Anda Hilang Keyakinan Diri

Assalamualaikum

Jerawat

Masalah timbulnya jerawat yang pertama adalah sangat sinonim dengan kehidupan remaja, tidak kira remaja lelaki ataupun perempuan. Kebiasaanya, masalah jerawat ini berpunca dari perubahan hormon ketika peningkatan usia berlaku terutamanya semasa permulaan usia baligh. Jika tidak di kawal dan di rawat, jerawat hodoh ini akan berkampung bertahun-tahun sehingga meninggalkan parut hodoh.

Terdapat beberapa faktor lain yang turut menyumbang kepada masalah jerawat, antaranya:

  • stress
  • pemakanan
  • toksin
  • allergik
  • pencemaran
  • jangkitan resdung
  • perubahan biologi badan
  • produk kecantikan

Sekarang ni, terdapat banyak tips yang dikongsikan oleh bloggers cara untuk mengatasi masalah jerawat serta untuk menghilangkan kesan parut jerawat. Namun, tidak semua tips ini dapat membantu mengatasi masalah yang ada. Mungkin juga ia dipengaruhi oleh faktor-faktor penyebab timbulnya jerawat itu sendiri.

Jadi, kenal pasti terlebih dahulu punca kenapa timbulnya jerawat, agar anda tidak membuang duit dan masa dengan sia-sia. Sebab, jika tidak di rawat punca timbul jerawat, ia bukan sahaja tidak menghilangkan jerawat, bahkan ia boleh membuatkan jerawat anda semakin teruk.

Bagi yang ingin tahu, cara untuk mengatasi masalah jerawat yang dah bertahun-tahun berkampung di seluruh muka tu, saya nasihatkan anda untuk menonton video ini. Memang rugi sangat, kalau tak tengok, sebab beliau juga ada berkongsi beberapa tips yang beliau sendiri amalkan untuk menghilangkan jerawat serta parut hodoh jerawat yang dah hampir 7 tahun dihidapinya.

 

 

 

Mungkin juga anda berminat untuk membaca entri di bawah, selepas mendengar sendiri pengakuan customer di dalam video tadi.

1. Cara menghilangkan parut jerawat dengan vitamin E

2. Cara mengetahui jenis-jenis kulit wajah

 

Ingin mencuba set kecantikan Shaklee? Boleh order sendiri menggunakan kad kredit atau kad debit, dengan hanya klik link e-sell di sebelah. Kalau nak order melalui saya pun boleh.


 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

 

One thought on “Atasi Masalah Jerawat Dan Parut Hodoh Yang Menjadi Punca Anda Hilang Keyakinan Diri

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s