SHAKLEE EFFECT #3 : Ibu Menyusu Panik Sebab Susu Merudum (Video)

Assalamualaikum,

Memandangkan ramai kawan-kawan saya yang baru bersalin, dan bakal bersalin tak lama lagi, inshaAllah.. dan pasti mereka akan berdepan dengan masalah susu tak cukup untuk bayi. Jangan risau, jangan bimbang, jangan stress yer..

Ini kerana, semua emosi-emosi negatif ini boleh mempengaruhi kuantiti susu badan ibu. Hari ini, saya dengan gembiranya nak berkongsi mengenai pengalaman seorang sahabat Shaklee saya mengenai masalah penyusuan istimewa untuk sahabat di luar sana. Mudahan, perkongsian beliau ini, akan membantu mengembalikan semula semangat para ibu untuk menyusukan bayi sendiri, bukan memberi bayi dengan susu formula.🙂

Pn Farah ni dulu, dia bekerja sebagai seorang jururawat. Tahulah kan, kerja jururawat tak menentu masa, sebab bergantung dengan shift. Sebagai seorang ibu yang ada bayi, Pn Farah ni pun turut mengalami masalah penyusuan. Normallah kan, bila ada bayi, macam-macam masalah timbul. Yang kerap berlaku adalah, susu merundum. Bukan takat susu merundum, nak buat stok untuk kegunaan bayi semasa di rumah pengasuh pun tak cukup.. Kesian kan baby haus..

Oleh sebab itu, Pn Farah telah berusaha untuk mencari ikhtiar yang boleh membantu agar susu badan beliau bertambah semula. Nak tahu bagaimana, jom dengar perkongsian dari beliau. Semoga ia juga turut membantu anda yer..🙂

 


Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

 

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s