TESTIMONI VITA-E COMPLEX: Tiada Lagi Masalah Kulit Berminyak & Kering …

Setiap wanita sangat mementingkan kecantikan kulit wajah. Sebab itu, ada yang sanggup berhabis wang ringgit, tapi hasilnya? macam tu jugak..

Tapi, saya tetap memilih supplemen Shaklee sebagai pilihan utama..hehee.. sebabnya? ia telah terbukti. Kini, hampir 10 bulan dah saya mengambil produk Shaklee, dan sepanjang tempoh tu, saya dah jarang membeli produk kecantikan yang lain lagi.. hehee..  Seronok sangat, sebab saya dah tak perlu nak risau, tentang kesan jangka masa panjang lagi.. Produk Shaklee adalah 100% semulajadi, jadi tentulah tak de kesan yang merbahaya untuk jangka masa panjang..heehee..

Jom, saya nak kongsikan bersama anda, tentang salah satu vitamin kecantikan kegemaran saya dan ramai wanita di luar sana.. tadaa..

Saya pasti anda, juga pernah mengalami masalah kulit yang terlalu kering, kalau lambat letak pelembap atau toner, kulit muka akan rasa kering dan rasa sangat tak selesa. Tapi, bila dah sapu pelembap, masalah berpeluh pulak menjadi hal..susah..susah kan? Jadi, jomlah tukar produk anda hari ini, kepada produk Shaklee.. terbaik…pasti anda takkan menyesal punya..hehe..

 

 


 

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s