Nak Tahu Kenapa Saya Suka Buat Bisnes Online Shaklee?

Setiap orang ada kesukaan masing-masing.. ada yang suka kerja buat bisnes sendiri, ada yang suka join MLM, ada yang suka makan gaji tidak kira swasta atau kerajaan.. Kerana apa yang kita suka itulah, mendorong kita agar lebih bermotivasi untuk berjaya dalam hidup. Pada zaman moden ni, bisnes online adalah antara bisnes yang kian bertambah pesat, kerana ramai muda-mudi masa kini lebih terdedah kepada medium internet, berbanding media massa yang lain.

Seperti anda, saya sangat suka melakukan bisnes online jugak. Bisnes online yang menjadi pilihan adalah saya sudah pastinya, Bisnes Shaklee..

Kenaper saya rasa Bisnes Shaklee ni best sangat?

  • Sudah pastilah, sebab duit.. Dalam Shaklee, saya berpeluang menjana pendapatan sehingga lebih 6 angka. Dan sudah pasti perjalanan untuk mencapai pendapatan pasif ratusan ribu memerlukan pengorbanan yang tinggi dari segi masa, komitmen serta dedikasi.  (^_^)

Selain daripada tu, yang buat saya suka sangat dengan Shaklee adalah

  • Dapat ramai kawan malah jaringan kawan-kawan lebih hebat daripada masa kerja/sekolah
  • Dapat melatih leadership. Bagi yang dah pernah buat kelas/sharing offline, melatih diri lebih yakin bercakap depan orang ramai
  • Setiap hari ada je benda nak buat.. Nak follow-up, nak cari info baru, nak update ilmu dan banyak lagi
  • Internal & External Motivasi. Join MLM adalah antara teknik terbaik nak jadi orang yang bermotivasi
  • Ada cita-cita.. Ada target
  • Update amalan rohani
  • Dapat tolong orang settlekan problem diaorang
  • dan banyak lagi..

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat pembelian daripada saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s