CINCH ENERGY TEA MIX SANGAT DIGEMARI OLEH PARA PENGGEMAR TEH DI MALAYSIA …

Antara produk shaklee favourite saya sudah semestinya Cinch Energy Tea… Sebabnya adalah, saya seorang penggemar teh.. Dalam sehari, rasanya tak sah kalau tak minum teh.. Rasa macam ada yang kurang je..

Macam ada yang tak lengkap dan ia macam perlu ada, tak kira 1 gelas.. Tapi, saya kalau buat 1 jag air teh, baru puas hati.. minum dari pagi sampai ke petang.. Maklumlah, dah jadi surirumah sepenuh masa merangkap sebagai “Ibu Bekerja Dari Rumah”  ni, tak ada masalah lah nak minum macam ni..hehe..

Antara teh kegemaran saya juga adalah Teh Lipton..hehe.. sodap..hehee..

Tapi, demi kesihatan bukan setakat diguna hari ini sahaja, tapi penting juga untuk jangka panjang, saya telah bertukar dari teh biasa, kepada Cinch Energy Tea Shaklee.. walaupun harganya tak seperti teh yang saya minum sebelum ini, tapi kebaikannya, berbaloi-baloi..🙂

Tahu kenapa saya telah memilih Cinch Energy Tea sekarang? Ini dia, antara alasan yang penting, yang telah membuat saya berubah jenama teh..hehee…

Cinch Energy Tea adalah campuran teh-teh yang terpilih, iaitu teh merah, teh hijau dan teh putih.. Bahan-bahannya adalah seperti:

  • Taurina
  • Maltodextrin – bahan dari jagung
  • Rooibos Red Tea Extract – tumbuhan herba dari Afrika – dikenali sebagai ” The Miracle Tea atau Long Life Tea”
  • Green Tea Extract
  • White Tea Extract – teh yang menjalani pemprosesan paling minimum
  • Matcha Green Tea Powder – teh hijau gred tertinggi dari Jepun
Teh adalah minuman kegemaran dan ia telah digunakan sejak zaman berzaman dalam perubatan Cina. Kalau sesiapa yang suka tengok drama cina lama, pasti aware perkara ni..🙂
 

Antara kegunaannya, adalah:

  • Anti-mikrob
  • Imunostimulan
  • Anticarcinogenic
  • Anti-inflammatory
  • Perlindungan terhadap penyakit jantung
  • Anti-oksidan – perlindungan dari kanser
  • Mengubati Leukemia – Laporan dari Mayo clinic
  • Mengawal kerosakan DNA
  • Menurunkan paras kalori dari kolesterol
  • Detoxifiers
  • Stimulator tenaga & kehilangan lemak

Jadi sesiapa yang berminat dengan Cinch Energy Tea Mix ni (gives you a quick energy boost anytime you need it and can help you feel more alert).. bolehlah cuba yer…sy dah cuba.. dan hasilnya memang menyegarkan.. I like it very much… :)

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

logo esel

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s