Miliki Wajah Mulus Dan Gebu Dengan Vitamin Shaklee

Pertemuan dengan kawan lama yang sama kolej dulu, memang betul2 buat saya excited.. Tapi, yang paling best, bila diaorang tegur tang kulit muka…tu yang best sangat…hehee… masing2 tanya,

“Wah… kulit muka ko makin gebu je aku tengok.. bukan dulu, banyak bekas jerawat ke?”

“ko pakai bedak aper ek, sampai aku tengok muka ko macam licin je”

hahaaa… itu dia…. masing2 ingat saya taruk bedak tebal2…hahaa.. tapi, bila saya jawab, saya guna produk Shaklee.. masing2 ternganga..tunjuk muka macam tak percaya…baru diaorang tahu.. betapa hebatnya penangan supplemen Shaklee…hehee…

Lepas tu, apa lagi.. masing2 suruh sms berapa harga produk Shaklee..heehee..terbaikkkk…….

Supplemen Shaklee yang saya ambil, adalah supplemen untuk kecantikan kulit.. Ini adalah antara produk feveret saya..

set wajah ayu

1. Vitamin C

  • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
  • Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
  • Mencerahkan kulit

2. Vitamin E

  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

3. Energizing Soy Protein

  • Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain.
  • mengekalkan kulit muda dan otot
  • memastikan kita sentiasa bertenaga.
  • Merangsang regenerasi kulit dan otot
  • memulihkan kedutan
  • sebagai anti-penuaan
  • mengembalikan keserian kulit
  • kelembutan-lembutan otot
  • mempercepatkan pemulihan luka
  • menghilangkan parut.

4. B-Complex

  • Sebagai pelembap
  • Mencegah pigmentasi
  • Melambatkan tanda penuaan
  • Mengubati jerawat

 

Peranan Supplemen Asas Kecantikan secara ringkas

  • Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
  • Mencegah penuaan
  • Menjadikan kulit lebih kenyal
  • Mencerahkan kulit
  • Menjaga kulit dari sinaran UV
  • Mengurangkan parut jerawat
  • Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
  • Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
  • Menjadikan wajah lebih berseri dan gebu

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logoMastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruhMalaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s