Wajah Cantik Berseri Tanpa Sebarang Make-Up …

Assalamualaikum,

Wanita dan kecantikan sama lah dengan magnet utara dan magnet selatan. Bila berdekatan, mesti saling bertarik-tarikan antara satu sama lain. Jangan hairanlah yer, kalau anda tengok isteri anda ke, girlfriend anda ke, adik perempuan anda ke, begitu obses dengan kecantikan, dengan keinginan nak kuruslah, nak cantikkan rambutlah.. dan macam-macam lagilah.. hehe..

Jom tengok testimoni customer kami yang sangat berpuas hati selepas mengambil Energizing Soy Protein Shaklee.

No more mekap tebal pun dah cukup buat Zue kelihatan berseri-seri, kan? Kulit yang sihat, cantik dan berseri sememangnya penting untuk membantu meningkatkan keyakinan diri kita. Apatah lagi, pengambilan suplemen ESP ini bukan aje cantikkan luaran malahan ia bertindak sebagai energy booster dan bantu nutrien lain yang diterima badan menyerap dengan lebih sempurna. Barulah berbaloi makan vitamin untuk cantik, kan?

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s