Manfaat Utama ESP Shaklee ..

energizing soy protein

 

ESP adalah antara supplemen yang paling Laris di semua cawangan Shaklee.. Ini adalah rasanya yang sedap, walaupun cuma di tambah dengan plain water.. ini adalah favourite saya dari mula2 saya kenal Shaklee.. Produk pertama yang saya beli, semasa masih mengandungkan Irdina.. Mula2, saya cuma tambahkan ESP ni dengan plain water, walaupun saya tahu, bahawa banyak lagi resepi untuk ESP.. sebabnya, saya tak berapa gemarkan perasa manis tambahan..mcm terlalu manis pulak..hehee..

Yang bagusnya ESP diambil masa saya hamil, adalah, badan saya jadi lebih bertenaga.. Kalau dibandingkan, sebelum saya mengambil ESP ni, mata asyik nak tidur je.. lepas tu, badan rasa macam lemah sangat..padahal baru trimester satu..hehee… Tapi, yang paling seronok, selepas saya mengamalkan ESP dan termasuk beberapa supplemen Shaklee untuk hamil, saya dah tak de mengalami morning sickness dan yang paling happy sangat2, puasa ramadhan saya penuh.. wah…best kan.. walaupun tengah hamil, saya rasa macam segar je dalam bulan puasa.. Lepas tu pulak, tak de nak pening2 kepala sangat dah.. cara saya ialah, minum 3 sudu esp bersama kurma, sebelum sahur… Hasilnya, bertenaga sepanjang hari..hehee.

Sebenarnya, ESP ni masih banyak lagi manfaat nya, k..

antara manfaat utama ESP adalah,

  • Asid amino – penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan ESP secara kerap, boleh membuat awet muda
  • Kacang soya adalah satu2nya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, di mana ia berfungsi seperti hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit tulang
  • Genistein – Baik untuk prostat, membantu mengekang pertumbuhan & perebakan sel kanser, membantu memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser dan sangat baik untuk pemulihan uterus, ovari, menopous & pembesaran prostat.
  • Kulit remaja – merangsang pembentukan semula kulit & otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit & kepejalan otot, mempercepatkan sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut
  • Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera, meningkatkan sistem imun, baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia & tekanan.
  • Memperbaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut beruban, rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan & kesan tua
  • Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual & rangsangan.
  • Menurunkan berat badan
  • Mencerahkan kulit
  • Sangat sesuai diambil oleh semua peringkat umur termasuklah ibu hamil, ibu menyusu, pelajar, pekerja, warga emas, kesuburan, orang selepas pembedahan dan banyak lagi..

Jadi, apa yang anda tunggu lagi? Buat pesanan untuk ESP sekarang, dan rasailah kehebatan ESP sendiri.. Jika anda ada masalah kencing manis, jangan risau, ESP adalah antara supplemen Shaklee yang sesuai untuk anda.. Selamat Mencuba.. Bekas canister saya sendiri di rumah bertimbun2, malahan saya gunakan untuk simpan biskut, apabila ESP sudah habis.. dah habis, masih nak lagi…itulah saya..hehee..

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

 

2 thoughts on “Manfaat Utama ESP Shaklee ..

  1. Thais value family relationships that much such that separation from their loved ones is among the most difficult things that could ever happen to them.
    Or try drawing a simple rectangle shape around the page to join up with your flowers – send
    the shape to the back so the flowers still shine through. Via: Source:
    online Bangkok florist can help you send flowers to your loved ones easily.

    Like

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s