Bahaya Ke Mata Kuning?

Pernah mendengar pasal mata kuning? Kalau sakit mata merah, ini memang biasalah kan. Hehe..

Saya nak share dengan anda, mengenai mata kuning ni. Ia berlaku kepada adik kawan saya.🙂

Nak tahu lebih lanjut? Jom baca perkongsian kawan saya ni. Semoga ia bermanfaat untuk anda.🙂

Adik lelaki saya, seorang yang aktif semasa zaman persekolahan. Jarang sakit, selalu ikuti macam-macam aktiviti luar. Sampaikan pernah disyaki kena kencing tikus selepas beraktiviti di air terjun.

Satu masa mata putihnya menjadi sangat kuning. Adik saya ni jururawat, jadi dia dah jumpa doktor dan jalani pemeriksaan, semuanya normal. Doktor kata tak ada apa-apa masalah. Hati pun clear.

Tapi kuning matanya tak hilang-hilang juga.

Risau juga kami dibuatnya. Bila ada sesuatu di luar kebiasaan, pastinya ada benda yang tidak normal sedang berlaku. Tapi apa?

Mata kuning biasanya dikaitkan dengan hati. Hepatitis, bengkak hati, hati berlemak dan sebagainya. Hairan juga kenapa doktor tak dapat kesan apa sakitnya adik saya ni.

Lalu saya bagi dia cuba DTX Complex sebagai ikhtiar. Sekurang-kurangnya kita cuba kan.

Lebih kurang 3 minggu selepas itu saya menghubunginya bertanya khabar. Khabar memang khabar gembira, matanya yang kuning dah tak kuning lagi. Kini adik saya dapat balik mata putihnya. Dah tak nampak macam orang sakit dah.

Alhamdulillah.

Dia juga memberitahu badannya rasa makin cergas dan ringan. Yang penting makin slim!

Sekarang kami sekeluarga pun mengamalkan DTX ni untuk menjaga kesihatan hati. Hati ni umpama filter yang kerjanya menapis bahan toksin. Kena buat maintenance juga.

Sayangkan hati, jangan dibiarkan dalam keadaan kotor dan gelap. Bersihkan hati selalu!

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI!

Serta banyak lagi KELEBIHAN yang bakal anda nikmati sebagai ahli Shaklee!

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

 

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s