Jerawat Semakin Meriah Selepas Makan Vitamin?

Assalamualaikum,

Ambil vitamin sebab nak cantik, tapi alih-alih muka naik jerawat pulak. Macam mana tu?

Sepatutnya vitamin cantik bolehlah hilangkan jerawat kan, tapi lain pula jadinya… Adakah badan tak sesuai? Atau tak serasi? Atau silap ambil vitamin ni sebenarnya?

Sebenarnya…. Kehadiran jerawat adalah satu tanda dari krisis pemulihan atau healing crisis… Apabila mengambil suplemen, badan kita mula mengeluarkan toksin dan racun-racun senyap yang dah sekian lama berada dalam tubuh kita.

Benda ni adakalanya keluar sebagai jerawat.

Apa nak buat?

Jangan risau… Teruskan pengambilan vitamin dan minum air banyak-banyak. Bersabarlah insya-Allah tak lama nanti licinlah muka tu.

Sepatutnya vitamin cantik bolehlah hilangkan jerawat kan, tapi lain pula jadinya… Adakah badan tak sesuai? Atau tak serasi? Atau silap ambil vitamin ni sebenarnya?

Sebenarnya…. Kehadiran jerawat adalah satu tanda dari krisis pemulihan atau healing crisis… Apabila mengambil suplemen, badan kita mula mengeluarkan toksin dan racun-racun senyap yang dah sekian lama berada dalam tubuh kita.

Benda ni adakalanya keluar sebagai jerawat.

Apa nak buat?

Jangan risau… Teruskan pengambilan vitamin dan minum air banyak-banyak. Bersabarlah insya-Allah tak lama nanti licinlah muka tu.

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

 

 

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s