Projek Memikat Hati Suami

Assalamualaikum,

Saya percaya, ramai wanita yang mengimpikan bentuk tubuh yang langsing dan menarik. Bukan wanita je tau, para suami pun suka jugak kalau isteri masing-masing pandai menjaga badan. Biar badan menarik dan ramping, tapi khas untuk suami je tengok. Betul tak suami? hehee

Menurut majalah rapi, antara rahsia untuk merampingkan tubuh, boleh ambil omega 3 yang terdapat di dalam ikan. Antara Ikan yang paling banyak mengandungi omega 3 ialah ikan salmon. Tapi, larat ke nak makan ikan salmon setiap hari semata-mata nak kurus?. Kalau suami mampu nak beli pun, kita larat ke nak makan setiap hari? Saya yakin, tak semua orang sanggup nak makan ikan yang sama, setiap hari.. :d

Makan ikan untuk ramping

– Anda tidak perlu bersusah payah untuk menguruskan badan. Ikan mampu membantu anda. Ini kerana kandungan omega 3 sangat baik untuk jantung dan mampu merampingkan lingkaran pinggang anda. (sumber: Majalah Rapi)

Nak tahu tak, Shaklee pun ada menyediakan vitamin yang kaya dengan omega 3 & omega 6, namanya ialah Omega Guard.

Bulan ni adalah bulan yang sangat istimewa, kerana Shaklee menawarkan TWIN PROMOTION untuk Omega Guard.

Pilihan 1 : Omega Guard Beli 6 Percuma 1 ATAU

Pilihan 2 : Omega Guard Beli 2 Diskaun 5%

omega 3

 

  • Kalau anda, seorang suami yang sayangkan isteri, anda sudah pasti tidak akan ragu-ragu untuk membeli set promosi ini. Betul tak suami?
  • Kalau anda sayangkan suami, anda sudah pasti ingin kekal nampak cantik dan menarik di mata suami. Betul tak isteri?
  • Jadi, kenapa nak berlengah lagi? Cepat dapatkan omega guard berserta SET KURUS, bagi menjayakan projek memikat suami anda mulai hari ini.🙂

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s