Tawaran SUPER HEBAT Hanya Bulan Oktober 2014!

Assalamualaikum,

Rasanya tak seronok, kalau tak dapat berkongsi dengan anda, tentang TAWARAN SUPER HEBAT & SUPER JIMAT, sempena Oktober ini. Ramai yang dah membuat pesanan dan tempahan, sebab ramai yang dah mengetahui kehebatan tawaran Oktober ini. Mungkin, anda belum mengetahuinya.

Tahu tak anda, sempena bulan oktober ini, Shaklee telah menawarkan promosi HEBAT, iaitu gabungan antara ESP & Meal Shakes.

tawaran esp

 

Setiap pembelian 6 Canister ESP, anda layak untuk mendapat:

  • Percuma 1 canister ESP (anda JIMAT sehingga RM150)
  • Percuma keahlian Shaklee (anda JIMAT sehingga RM65)
  • Bonus reward bernilai RM36 (bonus ini akan diberikan pada bulan November nanti).

Rasa macam banyak sangat ke kalau beli 6 canister? Tahu tak anda, kalau anda membeli 6 canister ini, dengan berkongsi sesama adik beradik, rakan-rakan taulan, anda sudah layak untuk mendapat ketiga-tiga tawaran hebat di atas..

Chooppp……. Sebelum saya terlupa …🙂

Tahu tak anda? Dengan pembelian 6 canister ini, anda layak untuk mendapat harga ahli. Maksudnya, anda layak mendapat PENJIMATAN sehingga 20%. Jadi, setiap 1 canister ESP yang anda beli, bukan lagi dengan harga runcit RM150, TETAPI, dengan PENJIMATAN 20%. Berapa? hubungi saya untuk mengetahui harga penjimatan ini. Kalau tak grab bulan ini, anda memang rugi besar. Percayalah!

Kenapa anda kena memiliki ESP oktober ini???

Memetik kata-kata Dr. Mohamed Nasr, Director of the Medical Care & Diagnostic Center of Lake Villa di Illinois, USA,

“You can feel so very good about Shaklee’s soy protein, and how we can help so many people who are looking for ways to improve their health.”

Kenapa Dr.Nasr sendiri memuji ESP Shaklee? Menurut Dr.Nasr inilah antara khasiat ESP Shaklee 
dari sudut kesihatan
:

    1. ESP meningkatkan penyerapan protein, mengatasi masalah angin dan ketidakselesaan perut
    2. ESP mengurangkan paras kolesterol dalam darah sebanyak 23%
    3. 60 kajian menunjukkan protein soya meningkatkan ketumpatan tulang
    4. 2 kajian menunjukkan pengamalan ESP dan Vitamin E serentak merendahkan sehingga 40% LDL (kolesterol buruk) yang membawa risiko darah tinggi dan sakit jantung
    5. 4 kajian menunjukkan ESP menghalang LDL (kolesterol buruk) dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung
    6. ESP menghalang pembentukan batu karang yang biasa dialami oleh lelaki
    7. ESP mengelakkan kerosakan buah pinggang. Protein haiwan boleh rosakkan buah pinggang tapi protein dari soya akan melindungi buah pinggang
    8. ESP mengandungi kandungan protein lengkap dan isoflavone mencukupi di mana isoflavone adalah bahan semulajadi yang diperlukan badan untuk melawan kanser
    9. Protein dan isoflavone dalam ESP bertindak serentak untuk menghalang sel tidak normal untuk terus membiak menjadi sel kanser
    10. Protein soya menghalang sel kanser dari merosakkan arteri dan menyerap nutrisi dari badan
    11. Protein soya meningkatkan aktiviti sel darah putih yang merupakan sistem pertahanan badan kita dalam melawan serangan, penyakit dan jangkitan bacteria/virus
    12. Lysine dalam ESP jika diamalkan dengan Vitamin C mengurangkan risiko kanser usus sebanyak 90%
    13. ESP jika diamalkan dengan flavanoids mengurangkan risiko kanser payudara sebanyak 10x ganda
    14. ESP jika diamalkan bersama Shaklee Carotomax dan Ostematrix mengurangkan pembiakan sel kanser sebanyak 10x ganda
    15. Protein ESP menggalakkan proses pemulihan sel rosak kepada sel sihat untuk fungsi badan yang sempurna
    16. ESP terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam lamanya
    17. ESP membina sel otot, kulit dan hormone yang seimbang, menyokong sistem imunisasi badan, dan menyokong kesihatan jantung dan prostat (lelaki)
    18. ESP mengawal ‘mood swing’ pada wanita ketika PMS dan wanita menopause

Jadi dengan segala kelebihan dan khasiat ESP Shaklee pada badan dan kesihatan secara menyeluruh, pastinya setiap sen yang anda laburkan amat berbaloi. Mencegah itu lebih baik dari mengubati kan. Jangan bila sudah sakit baru nak cari penawarnya.

Bonus buat anda, ESP ni boleh diamalkan oleh seisi keluarga termasuk dengan suami dan anak-anak (pastikan anda dapat konsultasi dari pengedar dahulu sebelum beri pada anak). Jadi tidak rugi kan sebab dengan 1 canister seisi keluarga dapat faedah kesihatannya.

Buat ibu menyusukan yang sedang atau mahu mengamalkan ESP sebagai milk-booster, insyaAllah pelaburan anda berbaloi. Bukan sahaja penyusuan lancar tapi badan anda secara tidak langsung mendapat 17 khasiat di atas, Hanya dengan 1 canister ESP pada harga runcit RM150 (utk harga diskaun kena la hubungi saya). Best kan?

Testimoni 1: Khasiat ESP Shaklee sebagai milk-booster tingkatkan penghasilan susu

khasiat ESP Shaklee 3

 

Testimoni 2: Khasiat ESP Shaklee memberi rasa kenyang berpanjangan membantu penurunan berat badan

Khasiat ESP Shaklee 4

 

 

Berminat untuk membuat pesanan? Hubungi saya untuk mendapatkan HARGA MENARIK, hanya untuk bulan Oktober ini sahaja.! 🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

One thought on “Tawaran SUPER HEBAT Hanya Bulan Oktober 2014!

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s