VIVIX Membantu Ibu Berpantang Cepat Pulih

Assalamualaikum,

Apa khabar anda hari ni?

Hari ini, saya nak berkongsi dengan anda, testimoni rakan SID saya, yang mengambil Vivix, sebagai salah satu vitamin yang beliau ambil semasa berpantang. Jom dengar perkongsian beliau.

______________________________________________________________

Credit: Master Hadha

Saya suka minum Vivix. Semasa saya tour di Europe tahun lepas, Vivix memang teman setia saya. Tak silap saya satu botol Vivix tu saya habiskan dalam masa 16 hari di sana. Memang intensif minum sebab saya belum 2 bulan bersalin masa tu, dan travelling sendiri dengan 2 orang kanak-kanak dan seorang bayi pada saat nak masuk musim sejuk, memang mencabar!

Ada beberapa suplemen lain saya ambil masa tu, seperti Vitalea, Nutriferon, Zinc, ESP dan B Complex. Semua penting sebab saya masih dalam pantang bersalin kiranya. Organ dalam saya dan baby Am masih belum cukup kuat. But thanks to Shaklee supplements, saya berjaya lakukannya!

Sampai sekarang, saya masih amalkan minum Vivix. Satu sudu kecil setiap hari. Vivix ni “botanical beverage” so bancuhlah dengan segelas air sepatutnya. Lagipun kadar penyerapan lebih baik begitu. Saya pula suka rasa masam Vivix tu, so saya memang telan yang original pekat tu je.

Saya menyusukan anak, dua orang iaitu baby Am dan kakaknya Bella yang berumur 2 tahun lebih. Alhamdulillah, production susu macam sediakala. Rasa susu tu dah confirm sedap sebab Bella masih gian nak menyusu macam baby. Tapi, ini sayalah. My very own experience.

Efek Vivix pada saya? 

  1. Tubuh saya cepat recover lepas bersalinkan Am, sebab tu saya mampu ke Europe dan pulang dalam keadaan sihat. Alhamdulillah.
  2. Wanita dalam pantang suka badan rasa hangat-hangat kan? So, Vivix is the best choice for me.
  3. Badan saya kuat dan bertenaga walaupun sibuk dengan pelbagai urusan yang menuntut perhatian. 
  4. Imun badan saya kuat. Alhamdulillah saya belum demam lagi sejak lahirkan baby Am walaupun life saya sangat sibuk. Letih tu biasalah sebab saya breastfeed dua orang anak, kan?

 

__________________________________________________________________

Anda berminat untuk membeli Vivix untuk diri sendiri dan ahli keluarga anda? Klik button di bawah sekarang untuk membuat pembelian. 🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

 

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s