TESTIMONI SET KECANTIKAN SHAKLEE

Assalamualaikum,

Setiap wanita dan lelaki, sukakan kulit wajah yang licin, gebu dan bersih dari sebarang kesan parut jerawat. Tapi, mungkin ada juga yang akan kata, lelaki nampak tampan kalau muka ada jerawat. Itu tipulah.. sebab bila muka berjerawat, kulit anda akan nampak sangat tua walaupun anda baru berusia 20-an. hahahaa…

Mesti anda rasa pelik, kenapalah kulit anda nampak kusam je, padahal rakan sebaya anda kulitnya licin, gebu macam kulit telur.. Tapi, tak semua orang yang bertuah untuk memiliki wajah seperti ini. Tahu tak anda, bila kulit wajah anda nampak bersih dan licin, anda akan nampak seperti baby face. Macam muka bayi je.. Tahu sebab apa? Sebab kulit anda adalah diperbuat daripada sel-sel kulit yang sihat. Cuba tengok kulit bayi anda, cantik kan? Sebab kulit bayi terpelihara dan sihat disebabkan nutrisi yang mencukupi semasa di dalam rahim ibu lagi.

Tapi, semakin meningkat usia seseorang, semakin berkuranglah kolagen dalam tubuh badan. Sebab bila badan kekurangan kolagen, maka kulit akan mula menunjukkan tanda-tanda penuaan. Kolagen mula berkurang, pada usia awal 20-an.

Jadi, dah tahu kan, kenapa pengambilan makanan tambahan yang cukup dan lengkap untuk kulit adalah penting. Jadi, apa kata kita baca pula, perkongsian mereka selepas mengambil vitamin untuk kecantikan kulit Shaklee.🙂

“Kulit semakin cerah & bekas jerawat semakin pudar dalam masa 1 bulan setengah dengan mengamalkan set D. memang berpuas aty, love Shaklee” – Nazeerah Nazar

“Just nak share testiomoni ke atas diri setelah consume ESP + Vit E secara konsisten 4 bulan lalu. Now continue ESP dengan Vita-C dan B Complex. Nampak tak perbezaannya di situ.. anda nilailah sendiri. no make-up no touch-up no editing!! fresh dan asli dari waah. Hasil yang baik kita sharing bersama. Jika ada yang mahukan Set D ni, sila cari SID anda untuk dapatkannya” – Nurhidayah Salihun

“Hari ini saya nak share testimoni anak dara sendiri. Hasil consume selama 2 bulan Set Supplemen Kecantikan Kulit Shaklee. Kulit muka nampak lebih cerah dan berseri. Proses pembentukan sel-sel kulit berlaku dari dalaman dan bukannya dengan penampalan krim atau pun apa-apa lotion di kulit muka. So, jom cantikkan kulit anda sempena nak raya ni dengan menghubungi Distributor terdekat anda” – Cik Lee

Setelah hampir 3 bulan makan Vita-E & Vita-C Shaklee, kulit makin cerah, liang roma dah nak tertutup & kulit pun makin bersih. Baru-baru ni dating dengan bff, bff pun tegur makin cerah. hehe.. Suka2. Tapi yang paling best badan pun rasa bertenaga tau. senang je nak bangun pagi. ESP dah sebulan minum.. ” –  Nor Hafizah Mohd Zabir

“Assalamualaikum.. Nak share sikit ni tentang Shaklee. Ni la hasilnya beberapa bulan saya ambil Shaklee ni. Alhamdulillah, kulit semakin terasa lembut je. Dan kulit kusam pu berkurangan. Pada awal saya ambil Shaklee pun saya mengalami healing crisis yang agak teruk gak. Jerawat sume timbul. Sampai ada yang tegur kenapa jerawat saya banyak. Tapi, alhamdulillah, berkat kesabaran saya tetap ambil Shaklee tanpa berhenti, sekarang ni la hasilnya.. Dah start saya ambil produk Shaklee ni, bila mengalami healing crisis kena lah bersabar yer.. Mungkin ada sesetengah individu mengalami healing crisis yang lama, dan mungkin ada juga yang sekejap. Apa yang penting adalah kesabaran dan jangan mudah putus asa yer..” – Siti Norziela Norani

Nak tahu vitamin Shaklee apa yang mereka ambil? Tadaa… Set kecantikan Kulit Shaklee..🙂

set kecantikan shaklee

Anda ada masalah kulit wajah? Saya cadangkan anda untuk mengambil set kecantikan ini, untuk membantu mengatasi masalah kulit anda. InshaAllah, berbaloi-baloi.🙂

beli sekarang 2

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s