TESTIMONI ESP SHAKLEE: Kulit Wajah Bakal Pengantin Semakin Cerah Menjelang Hari Bahagia

Assalamualaikum,

Salam jumaat semua. Dalam masa 2 hari je lagi, kita bakal menyambut hari kemerdekaan ke berapa, saya dah tak ingat..teruk kan? hahaa…

Tapi, saya sentiasa ingat untuk berkongsi semua kegembiraan customer kami yang dah mencuba vitamin Shaklee, untuk anda sebagai pembaca blog saya. Hari ni, saya nak berkongsi pengalaman bakal pengantin yang mengambil vitamin Shaklee, agar nampak marvellous di hari persandingan beliau.🙂

Jom baca apa yang beliau kongsikan.

Dah baca perkongsian beliau mengenai kegembiraannya selepas mengambil ESP? Best kan? Biasalah perempuan, bila tiba hari bahagia, mesti nak hari tu adalah hari yang beliau yang paling cantik. Hantarlah model mana sekalipun, sebagai pengapit, tetapi yang penting sebagai pengantin, beliau yang perlu paling jelita, paling cerah, paling menawan. Betul tak? hehehee..

Saya tahu, ada juga yang tak tahu, bagaimanalah rupa botol ESP ni, ye tak? Tadaaa… inilah dia bentuk botol ESP.🙂

esp shaklee

 

ESP ni banyak manfaatnya sebenarnya. Kalau nak kurus, nak cerahkan kulit, nak bertenaga, nak sentiasa awet muda, ESP adalah pilihan yang terbaik. Kalau ada masalah kulit berparut, sebaiknya tambahlah dengan vitamin lain seperti vita-E, vita-C dan B Complex.

Harga ESP ni, murah je. Cuma RM150.00 secanister. Satu canister mengandung 855g, dan cukup untuk 1-2 bulan. Memang berbaloi. hehee..

Anda juga bakal pengantin? Jom, cubalah produk Shaklee ESP, memang berbaloi-baloi.

Berminat? Klik button di bawah untuk membuat pesanan.

beli sekarang 2

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp  011 – 3201 4534
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s