TESTIMONI SET KECANTIKAN: Parut Jerawat Hilang, Suami Semakin Sayang… Pheewwitt… :)

Assalamualaikum,

Masih bersedih sebab dah lama mencari produk yang dapat membantu menghilangkan kesan parut, tapi masih juga tak jumpa-jumpa? Bukan sahaja parut tak hilang, cik suami pula asyik nak mengejek je kerjanya.. huuhuu..

Bagi membantu menghilangkan kesedihan anda, mari saya kongsikan pengalaman customer kami yang mengambil vitamin untuk kecantikan kulit. Alhamdulillah, memang ketara sangat perubahan kulit beliau. Tak hairanlah kalau cik Suami semakin sayang..hehee..

Nampak tak perubahan kulit beliau?. Ambil dari Jan 2012 sampailah Mac 2013.. Woww… Kulit beliau memang marvellous cantik.. hehe

Sebab apa saya nak makan shaklee…mari check history kulit wajah-wajah saya yang pernah saya alami and sekarang…

JAN 2012: Masa itu saya punya muka makin teruk gara-gara pindah tempat kerja baru and environment baru memang buat saya semakin stress. Maka meriah gila-gila jerawat and lagi satu saya yang suka duk picit2 jerawat….urghh bad habit :p. Saya masa itu pun dah stop makan apa jua supplement kerana busy kerja and also minum air masak pun sangat-sangat sedikit…gara-gara malas nak ulang alik toilet disebab kerja yang sangat banyakk…

SEPT 2012: Masa ini saya dah 2 bulan makan shaklee skincare set tapi on and off makan. Masih ada parut-parut hitam akibat duk suka picit2 tapi yang pasti kulit makin cerah. Pastu tak minum air masak secukupnya yang diperlukan.

OCT 2012: Masa ini, saya dah semakin serius makan set skincare shaklee sebab mahu cantik untuk suami….wuhuhuh ada suami handsomeeee, kena jaga…kang lari pulak…yes saya memang jenis suka bergaya tapi kadang2 nak bersiap amik masa sejam hanya untuk letak makeup tebal-tebal supaya nampak parut2 tak kelihatan. Sebab itu saya suka picit2 jerawat…sebab kulit nmpk smooth even pakai foundation. If ada jerawat, pakai foundation ke pape. Masa itu, baru nk tekad serius makan….Boleh tengok muka tinggal parut2 yang semakin pudar memudarrrrrr….sangat sukaaa

MAC 2013: Sebab disah preggy Nov 2012…saya bertukar ke Shaklee Preggy set. Mintak maaf tiada gambar antara Nov 2012 – Feb 2013 sebab saya sangat-sangat tiada mood nak bergambar disebabkan nak suaikan diri dengan morning sickness, kerja eventhough saya memang kaki camwhore…(Pantang disua kamera). Saya cuma tambah vitalea, ostematrik and ESP sebab masih ada baki set skincare yang boleh saya makan iaitu Vit B Complex and Vit C. Disebabkan preggy jugak…memang sentiasa panas…nak tak nak memang saya minum air 5 litre setiap hari. Dah alang-alang asyik ke toilet sejak preggy kan hahahaha….baik minum je air masak. Yes saya akui masih ada parut2 skit-skit sebab parut-parut lama kan…and lagi satu disebabkan kegilaan saya terhadap kicap cap kipas udang ituuu!!! Tak boleh ditinggalkan tiap kali nak makan nasi kekekekekek….Tapi alhamdulillah ramai menegur kulit semakin cantik. Sekarang keluar rumah hanya berBB cream Alaska and lipgloss NYX Natural Pink kalau takde apa-apa special event heheheh….Paling-paling best, suami bebas usap-usap muka tanpa risau menyakitkan saya apabila terkena jerawat2 pada mukaaa🙂 wehuhuhuhuuh Kata pujian-pujian dari suami…muka semakin bersih, parut-parut makin pudar….SAYANG SEMAKIN CANTIK hahaha….blushingggg

Mari mari siapa yang ada masalah kulit wajah dan ingin jalan penyelesaiannya meh lah cuba Set Kecantikan Shaklee ni.Gerenti puas hati..🙂

beli sekarang 2

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s