Cik Murni: Gembiranya, Parut & Wajah Kusam Saya Hilang Selepas Mengambil Set Kecantikan Shaklee …

Assalamualaikum,

Masih lagi terbelenggu dengan masalah kulit wajah berparut dan nampak kusam? Setiap wanita impikan wajah yang cantik berseri dan bebas dari sebarang kesan cela. Jika anda memiliki wajah yang licin, anda memang seorang yang bertuah. Ini kerana, setiap wanita ada mengalami masalah perubahan hormon, bermulanya saat datangnya period yang pertama. Kadang-kadang, akibat dari perubahan hormon ini, jerawat kerap timbul, bahkan bukan sahaja banyak tetapi sukar pula di hilangkan.

Masalah ini, bukan hanya di alami oleh wanita, bahkan lelaki juga tidak terkecuali. Sebab tu, sekarang ni, kita makin kerap dah melihat iklan di dalam tv mempromosikan produk kecantikan kulit lelaki. hehee..

Bercerita mengenai pengalaman mereka yang mengambil vitamin Shaklee, jom kita tengok perkongsian dari Cik Murni.

“Salam semua, nak bagi testimoni sendiri lepas gunakan produk Shaklee. Masalah saya sebelum ni, muka berjerawat, parut hitam dan kulit kusam. Macam-macam produk muka dah try tapi masalah makin serius dan akhirnya, adik saya sarankan makan supplement untuk merawat masalah dari dalam badan. Mungkin sebab banyak toksin, muka pun berjerawat. Lama saya review pasal produk yang bersesuaian termasuk Shaklee ni, baca kelebihan produk, testimoni, cara makan, tempoh yang boleh memberikan kesan & kesan sampingan jika saya stop makan, tapi alhamdulillah, dah hampir 8 bulan saya dengan Shaklee. Memang nampak kesan yang positif & seterusnya saya sendiri jadi pengedar & mencadangkan pada kawan-kawan.Saya ambil ESP, Vit E, B Complex, Vit C, Alfalfa, GLA Complex & sebelum ni ada tambahan Zinc Complex. Banyak tapi tak membebankan jika mahu sihat & cantik.”

Siapa ada masalah kulit wajah seperti Cik Murni ingin memulihkan kulit wajah anda.Mari lah berikhtiar dengan Set Kecantikan Shaklee ni. InshaAllah, akan menampakkan hasil yang positif.

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s