Testimoni Vitamin Untuk Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum

Semua dah tahu kan, vitamin apa yang paling bagus untuk menjaga kelembapan, kecantikan serta kemulusan kulit kita? Tapi, benarkah vitamin-vitamin tersebut mampu memberikan kesan yang diinginkan? Sebelum ini, saya dah cerita tentang kehebatan vitamin-vitamin ini secara teori (berdasarkan kajian-kajian yang telah dijalankan). So sekarang, kita tengok pula apa kata pengguna-pengguna suplemen set D Shaklee..

Set D terdiri daripada Vitamin E, Sustained Release Vita C & B Complex.

set D shaklee

  • Saya makan vita-E dengan Vita-C. Alhamdulillah, parut jerawat beransur hilang. Kalau naik je jerawat, cepat je kecut. Muka rasa makin lembut bila bangun tidur pagi. Tak ada lagi muka berminyak. Air masakan pastikan ambil cukup – Norhazwani. 
  • Saya dah 1 bulan makan Shaklee ESP + Vita-E + Zinc Complex. Alhamdulillah dah nampak kesan sekarang. Ni dalam proses nak hilangkan parut buat masker ESP+Vita-E. Memang superb. Bangun pagi lepas cuci muka, pergghhh rasa kulit halus jek. nak try makan vita-C pula. Tapi masih belum ada stok. Tak sabar menanti. Huuhuu.. – Mazrah Hamid.
  • Nak share.. syukur alhamdulillah, setelah selepas makan ESP + B Complex & Vita-E, kulit saya semakin glow. Tetapi healing crisis saya lain. Satu badan saya rasa letih selama seminggu. Selepas itu, alhamdulillah, back to normal. Di samping itu, saya amalkan exercise dan 2 liter air sehari. I love Shaklee… – Tomato Puri.
  • Sepupu saya baru try ESP + Vita-E. Baru consume 5 hari dan pula dia ada jerawat batu. Alhamdulillah, jerawatnya kecut dan bekas jerawat pun pudar. Dah ada orang tegur muka dia dah ok sikit. – Umie
  • Yup.. saya pun banyak white head lagi kat tepi mulut dan atas hidung. Setelah consume set D+ESP+Collagen Powder memang dah hilang. Hidung tak ada lagi luka-luka sebab nak cabut whitehead – Zairina Chandra
  • Untuk kulit sis, dulu muka kusam je, tapi after ambil set D ni, muka lebih berseri-seri. Masalahnya parut tu la.. – Noraini
  • Parut dalam camtu boleh try Collagen Powder sis. I pun ada problem sama. Pakai Collagen, alhamdulillah, nampak gak perubahan sikit. Lubang-lubang tu dah tak berapa nak nampak sangat. hehe.. – Ferry Juliet.

Set kecantikan kulit wajah Shaklee

beli sekarang 2

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534
  • Email Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s