TESTIMONI SET KECANTIKAN

Assalamualaikum,

Lama dah tak update blog. Baru hari ini ada kesempatan nak update.. hehe.. Hari ini, saya nak berkongsi pengalaman Cik Nur Fathin, selepas beliau menggunakan set kecantikan. Jom baca apa yang belia kongsi,

Salam semua.. nak share my experience..
Saya ambik Set Kecantikan baru dlm 2weeks. Ari tu kuar ngan boipren, dia tanya ‘kenapa putih sgt ni?’ (sy mmg putih, tp pas mkn ni bertambah putih!), tiap kali ambik gamba bersama pun dia dok tanya mcm tu jugak..heeeee
Dulu sy ada kulit berbelang kat lengan n kat leher (sebab dulu sy free hair) n skang ni sy realized yg warna kulit berbelang tu dah takda, warna kulit dh jadi sekata!
Adik saya pulak ade allergic (tp xtau allegic apa), so dekat bibir dia jadi kering mcm bersisik tu.. sy pon pagi tadi tetiba memandai dan gatai tangan amik vit E tu sapu kat tempat dia allergic tu.. tup tup tgok malam ni yg kulit kering kat bibir dia tu dah elok! cuma tggal sikit2 je atas bibir die tu..

Memang amazing la, tak rugi cuba produk shaklee ni.. skang sy pon tgh tunggu ESP sy sampai.. hehehe xsabarnye. 

Nak tahu set kecantikan apa yang Cik Nur Fathin ni ambil? Tadaa….

 

set wajah ayu

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s