Kelebihan Vitamin C Shaklee: Kecutkan Jerawat

Assalamualaikum,

Selamat malam semua. Dari siang tadi saya mahu share tentang tip kecutkan jerawat tetapi memandangkan begitu sibuk di siang hari maka hasrat itu baru boleh direalisasi malam ni. Tapi tak mengapa, masih belum terlambat.

Ada masa kita dihujani dengan jerawat kan? Tambah lagi kalau ia muncul di saat yang tidak direla. Seperti masa tengah menunggu hari bahagia untuk persandingan, tak ke spoil je jika jerawat ada dimuka. Nak bergaya ayu tak dapatlah memandangkan jerawat mengganggu kehidupan.

mak aii.. jerawat ke kawah ni?

Mimpi ngeri kalau gini kan? Itu bab pengantin yang menunggu hari bahagia. Tapi bagi yang bukan pengantin pun mesti tak suka juga jerawat ni. Kadang kalau jerawat biasa takpe tapi kalau jenis jerawat batu tu tak ke seram?

Maka usahlah kita fikir lagi bab jerawat ni. Saya nak bagi petua yang sangat mudah. Pastinya hanya menggunakan vitamin c sahaja. Kelebihan Vitamin C memang banyak tapi selalunya ia sinonim dengan kecantikan kan?

Petua saya kalau nak cepat kecutkan jerawat, buat cara ni. Biasa saya telan je sebiji vitamin C begitu sahaja. Tapi masa ada jerawat, saya akan patahkan dua. Supaya ia lebih cepat bertindak. Kerana vitamin C shaklee ni adalah sustaince release iaitu vitamin c dilepaskan perlahan-lahan dalam badan kan. Memang bagus pun kalau yang jenis sustaince release sebab vitamin c sangat cepat musnah daripada badan kita maka badan susah untuk simpan vitamin c. Jika kita ambil vitamin c sustaince release maka dapat membantu bekalan vitamin c yang berterusan untuk kita.

sustained release vita c

 

Cubalah, patahkan vitamin c ni ambil sebiji sebelum tidur. Nescaya pagi besok cepat je kering jerawat tu. Kulit pun rasa mulus je. Saya dah cuba, anda bila lagi? Kalau na tambah lagi keberkesanannya, buat masker vitamin c. Memang terbaik dari ladang🙂

beli sekarang 2

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook”daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s