Set Kulit Shaklee Untuk Kulit Lebih Sihat Dan Cantik

Assalamualaikum,

Hari raya ni bagaimana? Banyak menziarah rumah saudara mara? Adat menziarahi semasa bulan syawal ni, sebenarnya bagus, sebab ia membantu mengeratkan lagi hubungan silaturahim. Teringat pada seorang rakan saya yang bertemu jodoh selepas menziarahi rumah saudara mara dia. Bestkan? Jadi, kalau anda masih bujang, jangan risau yer. Mana tahu, jodoh anda pun sama macam kawan saya juga. Tak lama lepas bertembung semasa ziarah tu, dia terus bertunang dan berkahwin. Sekarang anak dah 2 pun. hehee..

Setiap wanita ingin wajah cantik dan sihat macam dia (gambar dibawah) ni. Betul tak? Kalau kulit muka licin, gebu, pakai tudung bagaimana pun, tetap nampak cantik. Lebih-lebih lagi, kalau anda memang jenis pandai menggayakan tudung. Memang pasti raya ni anda nampak kaabooommm! hehhee.. Tak hairanlah kalau anda berjalan-jalan masa raya ni, ramai pula yang berminat nak minta no telefon atau minta FB anda.. hehe

Tapi, bagaimana pula kalau anda ada kulit bermasalah? Untuk anda yang ada kulit bermasalah, saya cadangkan anda untuk mengambil set kecantikan kulit ini. Nak ambil full set atau ambil apa yang anda mampu, terpulang kepada bajet anda. Tak pasti mana yang sesuai untuk kulit anda, anda boleh je hubungi saya, k.🙂

 

set wajah ayu

Manfaat Vitamin C

Membentuk Kolagen – Meransang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.

Mencantikkan Kulit – Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utaman kejadian jeragat.

Manfaat Vitamin E Complex

Anti-Penuaan – 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.

Membaiki Parut – Membaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka unutk mengurangkan kesan parut.

Manfaat Vitamin B Complex

Banyak keperluan vitamin b complex ini, antaranya ialah untuk mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, nak cantik kita tak boleh stress, nanti nampak tua, so ambil b complex untuk kawal kita punye stress..selain tu b complex juga membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spina, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik dan macam – macam lagi

Manfaat Energizing Soy Protein

ESP membantu merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s