[TESTIMONI]: Rahsia Saya Kekal Muda, Sihat Dan Ceria .. :)

Assalamualaikum,

Bagaimana persiapan syawal ni? Dah banyak ke buat kek-kek? Kuih muih ke.. Bagi yang nak balik kampung tu, berhati-hati semasa memandu yer..

Hari ini saya nak share testimoni Pn Siti, yang telah mengamalkan Vitamin Shaklee sejak 2007 lagi, sampailah sekarang. Sebab tu, wajah beliau nampak masih muda remaja. Jangan tak tahu, ramai juga yang ingat umur dia masih awal 20-an. Padahal dah ada anak 3. hehee.

Jom baca apa yang beliau kongsikan.🙂

★Mmg menakjubkan★
*****RAHSIA SY KEKAL MUDA/SIHAT/CERIA*****
~Kwn2 slalu btanya..
●akk..akk xnmpk penat pon kn..aktif slalu kesana kemari…
~Klw bjalan ngn anak2 org akn ckp
●laaaa…ingat kn adik bradik..
~Pegi sklh ank yg sulong-djh 6
●Kwn2 nbil akn ckp..nabil..tu kakak ea..(bgga nih…hihihi)
●Dan ada 1 lgi yg pling kritikal…tp xleh gtau kt sni..nnt org ckp over lk..
tp hakikatnye itulah..rmai yg ty n mntk petua..
~Mmg..!!!sy dah mngamalkn pngambilan supplement ni smnjk tahun 2007..umur ketika itu dh msuk 30..sistem metabolisma dh lemah..alhmdulillh..wpon skrg umo dh 37..ank dh 3..tp tetap org ckp mcm remaja…●sebab sy mngamalkn mngambil vitamin yg ckup..☆vita-Lea☆Alfalfa☆Vita-C☆Vit-E☆B-Complex☆peneman sy ke mana sj sy pergi…
**kt bwh ni gmbr dgn ank sy yg pling kecik..skrg dh 6tahun..

awet muda

Nak tahu vitamin apa yang Pn Siti ni amalkan? Tadaa …🙂

set wanita

 

 

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s