[TESTIMONI]: Vitamin E Membuatkan Wajah Kering Menjadi Lembap

Assalamualaikum,

Tak terasa kan, cepat betul masa berlalu. Tak sangka hari ini dah masuk 22 ramadhan. Memandangkan syawal bakal menjelang tak lama lagi ni, saya nak share dengan anda semua, testimoni customer yang mengamalkan vitamin E.🙂

Pengalaman Sofia dan Bella bersama vitamin E –

Muka Sofia jenis kering. Bila makan vitamin E ni sebelum tidur, bangun pagi terasa muka sangat moist. Bukan berminyak dan tidak pula kering seperti selalu. Jerawat pun dah jarang hinggap. Bila pakai bedak di muka dah tak nampak peta akibat kulit kering.

Bella pun suka vitamin E. Sofia pecahkan capsule dan sapu kat parut-parut Bella. Budak sedang nak membesar. Pasti banyak kesan bercalar di kaki dan kadang-kadang di tangan. Bella tak pula marah bila disapukan vitamin E selepas mandi. Dia tolong sapu adalah!

Sebotol vitamin E boleh tahan untuk penggunaan selama 4 bulan. Ni dah berkongsi dengan Bella, dalam 2 bulan lebih dah habis.🙂

Vitamin E ni sebenarnya banyak manfaatnya. Ia memang sesuai sangat di ambil oleh mereka yang ada masalah jerawat dan parut jerawat. Kalau di ambil bersama-sama dengan set lengkap untuk kulit, lagilah terbaik kesannya.🙂

Inilah dia set kecantikan yang sesuai untuk di ambil sekaligus. Harga pun jimat sangat.🙂

 

set wajah ayu

 

Manfaat Vitamin Cantik Shaklee:

ESP – Energizing Soy Protein
[✔] Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain.
[✔] Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.
[✔] Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.

Vita-E Complex
[✔] Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
[✔] Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
[✔] Menjaga kelembapan kulit
[✔] Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

Vitamin C Sustained Release
[✔] Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
[✔] Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
[✔] Mencerahkan kulit secara sekata

B Complex
[✔] Sebagai pelembap
[✔] Mencegah pigmentasi
[✔] Melambatkan tanda penuaan
[✔] Mengubati jerawat

Kombinasi ESP, Vita-E, B Complex dan Vitamin C Sustained Release:
[✔] Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
[✔] Mencegah penuaan
[✔] Menjadikan kulit lebih kenyal
[✔] Mencerahkan kulit
[✔] Menjaga kulit dari sinaran UV
[✔] Mengurangkan parut jerawat
[✔] Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
[✔] Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
[✔] Menjadikan wajah lebih berseri dan gebu

 

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

One thought on “[TESTIMONI]: Vitamin E Membuatkan Wajah Kering Menjadi Lembap

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s