[TESTIMONI]: Vitamin Ibu Membuat Kulit Semakin Licin & Gebu

Assalamualaikum,

Salam ramadhan buat semua..🙂. Sebelum saya melanjutkan perkongsian testimoni dari salah seorang pengguna Shaklee ni, saya ingin merakamkan ucapan takziah buat semua mereka yang terlibat dengan insiden #MH17 yang terhempas di Ukhraine. Marilah kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah buat semua mereka yang terlibat.

Hari ini saya nak share pengalaman seorang ibu muda, Pn Zawani yang mengambil vitamin Shaklee untuk tujuan penyusuan. Bukan sahaja susu badan banyak, tetapi ia juga membuatkan kulit ibu muda semakin cantik dan gebu. Jom tengok perkongsian beliau.🙂

kulit cantik

 

 

[Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?]

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga SGL 

Wani mula consume Shaklee pada penghujung Jun 2012. Dah lama usaha pasal supplemen ni untuk tingkatkan produktiviti susu badan. Bila susu betul betul drop, baru la kelam kabut di buatnya. 

Masa Zafran 1 tahun 1 bulan susu badan memang drop. Sebelum ni Zafran memang dah campur susu tepung, tapi wani nekad nak beri susu badan lebih dari susu tepung dan disebabkan itu la wani amik keputusan untuk consume Shaklee.

Hari pertama, kedua consume wani ada rasa pening-pening skit mungkin proses pemulihan dan perlu minum air masak banyak sikit dari biasa.

Alhamdulillah..lepas consume Shaklee seminggu..pening-pening dah hilang dan susu makin bertambah dari biasa. Bonus yang wani dapat..badan terasa sihat dan bertenaga..bila buat kerja-kerja rumah tak terasa cepat penat.

Jika dulu wani selalu selsema, tidur dengan kipas pun tak boleh. Habuk-habus sikt pun tak boleh, amat sensitif dan mesti selepas tu akan bersin dan selsema. Lepas amal supplemen Shaklee apa yang wani perasan selsema dah jarang hinggap. 

Selain itu, tahap kesihatan makin improve..jarang demam..kulit kelihatan makin segar dan cantik dari sebelumnya.

Alhamdulillah terasa BERBALOI yang amat bila INVEST dalam Shaklee ni dengan HASIL yang wani dapat sekarang. BONUS yang Shaklee beri pun LUMAYAN.

Produk Shaklee yang wani gunakan:

Vitalea, B Complex, Sr Vitamin C, ESP, Ostematrix, Garlic. Wani pun ada gunakan pencuci muka Shaklee iaitu NutriWhite Deep Cleanser..amat serasi dengan kulit muka wani.

Apa yang wani ceritakan ni sekadar ingin berkongsi dengan semua dan ianya kisah benar. Anda boleh bertanya mana-mana pengedar Shaklee yang lain, mereka jadi pengedar adalah sebab mereka amat berpuas hati dengan produknya yang semulajadi.

Inilah cerita saya bersama Shaklee. 

Wajah saya sebelum khawin, anak seorang dan anak dua..hehe..

Sharing is caring!

Dapatkan produk shaklee dari SID anda.

Vitamin yang Pn Zawani ambil adalah:

set ibu menyusu 3m

 

 

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s