[TESTIMONI]: Gembiranya Dapat Berat Badan Yang Ideal Kembali. :)

Assalamualaikum,

Memiliki berat badan yang kembali normal, terutamanya bagi anda yang pernah mengandung tu, memang satu impian. Bukan semua wanita memiliki keistimewaan, di mana, berat badan dapat kembali seperti zaman anak dara dulu. Yang biasa kita tengok, berat badan semakin mencanak naik. Bukan itu sahaja, bentuk badan pun dah macam kurang menarik. Tapi, tak semua. Sebab saya pernah jumpa seorang wanita umur hampir 40-an, anak dah 4 orang kot, kalau tak silap. Tapi, body dia masih mengancam. Kalah anak dara. Untung kan, kalau dapat macam tu.. hahaa..

Hari ini, saya nak kongsi pengalaman cik Adeq, yang comel. Beliau mengambil vitamin Shaklee ni sebenarnya bukan sebab nak kurus, tetapi sebab nak kurang kolesterol dalam darah. Alih-alih, bila beliau amalkan hampir 3 bulan, berat badan pun turun jugak. Untung badan, betul tak? hehee..

Jangan anda rasa keliru yer, kalau beliau ambil set kurus untuk turunkan kolesterol dalam darah. Sebab vitamin Shaklee ni, boleh je guna untuk pelbagai masalah, bukan terhad untuk satu masalah je.🙂

Gambar Cik Adeq yang dah kurus selepas ambil vitamin Shaklee.🙂

kurus 10 kg

 

Amacam? Tak sangka kan? hehee.. Meh kita baca pula, apa yang cik Adeq ni share mengenai pengalaman beliau sampai beliau dapat bentuk tubuh yang mengancam ni. Jeles tau.. hehee.

:: Assalamualaikum kawan2 

Testimonial diri sendiri.

Before: 66-68 kg 
After: 58 kg

Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 – 3 months badan semakin susut. Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer. 

Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe

TERIMA KASIH SHAKLEE 

Best kan? Nak tahu vitamin apa yang cik Adeq ni amalkan sepanjang 3 bulan ni? Ini lah dia …🙂

 

 

set weight loss

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s