[TESTIMONI]: Wah! Garis Halus & Jeragat Semakin Hilang Dengan Vitamin Cantik.

Assalamualaikum,

Bila kita sebut kecantikan, sudah pastilah bukan hanya wanita muda sahaja yang menggemarinya. Bahkan wanita yang dah berkahwin, dah beranak pinak dan dah ada cucu mungkin, pasti juga tak ketinggalan. hehee.. Ini kerana, kulit yang cantik adalah idaman setiap wanita. betul tak?

Bila usia semakin meningkat, kandungan kolagen penting untuk kulit semakin menurun. Vitamin C & Protein adalah antara zat nutrisi yang memainkan peranan penting dalam menyumbang kolagen pada kulit. Kalau masa umur belasan tahun, kolagen pada masa ini memang sangat tinggi. Lebih-lebih lagi, kalau anak gadis tu tinggal di tempat yang bebas dari kawasan yang ada pencemaran udara. Memang kulit cantiklah. Tak percaya, cuba tengok balik gambar anda masa sekolah dulu, kulit lebih kenyal kan? hehe..

Berbalik kepada topik utama, jadi saya nak kongsi sedikit testimoni dari pn Masz, yang mengamalkan vitamin C & Vita-E Shaklee selepas 2 minggu. Jom tengok apa yang beliau kata.🙂

Testimoni Vit E & Vit C Pn Masz

Baru je consume 2 minggu dah nampak kesannya. Konsisten Vit C & Vit E sahaja.
Wajah semakin cerah, garis2 halus semakin kurang, kesan jeragat pun makin pudar

Inilah gambar pn Masz selepas 2 minggu mengambil Vita-E Complex & Vita-C

Slide9

 

Kalau anda nak ibu-ibu anda kelihatan lebih muda, dan biarlah orang nampak macam kakak & adik bila berjalan bersama-sama anda. Jadi tunggu apa lagi, hadiahkan mereka dengan vitamin untuk kulit Shaklee hari ini. Hasilnya, memang berbaloi-baloi. hehee.

Kalau anda ada mengalami masalah kulit berparut sebab kesan jerawat ke, muka tak berseri, muka tak bermaya ke.. jangan risau.. Perhatikan pemakanan anda. Mungkin ia berlaku kerana pengambilan diet harian anda, tidak mencukupi nutrisi yang penting untuk kulit. Kalau tak pun, cara hidup anda juga turut mempengaruhinya.

 

Set asas untuk kulit bermasalah, saya cadangkan anda ambil:
  1. Energizing Soy Protein
  2. Vita-E Complex
  3. Sustained Release Vita-C
  4. B Complex

Kalau ada bajet lebih, bolehlah tambah dengan Vivix & Shaklee Collagen Powder. Kalau anda masalah kulit berjerawat yang teruk, boleh tambah dengan Alfalfa Complex , bagi tujuan menyingkirkan toksin yang menjadi punca kepada jerawat. Kalau jerawat tu timbul di sebabkan masalah hormon, boleh tambah dengan GLA Complex. Yang basic, cuma 4 vitamin atas tu sahaja. 🙂

___________________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

One thought on “[TESTIMONI]: Wah! Garis Halus & Jeragat Semakin Hilang Dengan Vitamin Cantik.

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s