[TESTIMONI COLLAGEN POWDER + ESP] : Muka Semakin Pinkish & Glowing

Assalamualaikum,

Hari ni dah 12 ramadhan. Tak terasa cepatnya masa berlalu. Pejam celik, tahu-tahu je dah syawal. betul tak? hehee.. Semenjak awal ramadhan hari tu, ramai yang dok sms dan whatsapp saya, tanya vitamin untuk masalah muka berparut kesan jerawat. Nasihat saya, kalau yang ada bajet lebih tu, baik anda ambil full set kecantikan. Sebab, setiap vitamin memainkan peranan penting untuk membantu mengatasi masalah yang di hadapi.

Dalam full set kecantikan, terdiri dari:

  • ESP – membantu dalam menghasilkan kulit baru yang sihat dan cantik bagi menggantikan sel kulit yang dah mati. Ia juga membantu menghilangkan parut jerawat.
  • Vita-E – ia adalah antioksidan yang kuat, bagi menentang radikal bebas yang merupakan antara punca timbulnya jerawat. Bahkan, pengambilan vita-E bersama-sama ESP, dapat membantu menghilangkan parut jerawat.
  • Vita-C – ia juga adalah antioksidan, yang membantu mengurangkan penghasilan hormon tyrosine. Hormon tyrosine ini yang menghasilkan pigmen melanin, yang membuatkan kulit gelap.
  • B Complex – Vitamin B membantu mengurangkan stress dan tekanan. Ia juga membantu menyerikan kulit wajah dari dalam.

Sebagai pilihan tambahan, jika yang ada bajet untuk kulit sampai seribu ringgit ni, anda boleh tambah Shaklee Collagen Powder & Vivix. Kedua-duanya ini, memang memberikan hasil yang sangat memuaskan hati. Ramai yang mengambil vivix mengadu, kulit mereka nampak lebih tegang dan lembap. Kulit pula macam gadis remaja pula. hehee.. Kalau anda nak tahu, pengambilan vivix sebenarnya boleh membuatkan anda nampak awet muda 25 tahun. Sebab tu, ada seorang pengguna setia vivix ni, walaupun dah berusia 50 lebih, tapi muka awet muda macam 30-an. Jangan jeles na.. hehee..

Jom saya share dengan anda, testimoni si cantik manis, cik Izzy yang telah mengambil Shaklee Collagen Powder & ESP dalam tempoh sebulan.🙂

Pada awalnya wajah saya memang penuh dengan pimples dan merah2, selepas menggunakan sekotak Collagen dan ESP dalam masa sebulan, parut semakin pudar dan jerawat tak ada lagi.
Kulit makin cerah dan pinkish. – cik Izzy

Ini adalah gambar cik izzy kita..🙂

Slide6

Cantikkan? Dalam tempoh sebulan je, cik Izzy dah berjaya mendapatkan hasil yang di ingini. Bagaimana dengan anda? Masih lagi nak berfikir-fikir? Syawal bakal menjelang 18 hari je lagi. Buat keputusan hari. Beli vitamin awal, boleh tengok hasil awal.🙂

Berminat untuk mendapatkan vitamin Shaklee untuk kecantikan? Ingin membuat pesanan? Jom order sekarang!🙂. Klik pada link di bawah, dan anda akan di bawa ke laman Shaklee untuk meneruskan pesanan produk Shaklee.🙂

 

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s