Tip Mendapatkan Kening Yang Lebat Dan Cantik

Assalamualaikum,

Hari ini dah  6 hari kan orang berpuasa? Bersyukurlah kan, sebab masih di panjangkan usia untuk berpuasa pada tahun ini. Alhamdulillah.🙂

Memandangkan ramai orang nak kelihatan cantik dan menarik syawal ini, hari ini saya nak berkongsi mengenai tip yang simple je, iaitu tip nak melebatkan kening agar ia kelihatan cantik bila di hias.🙂

1. Lidah buaya

Cara-caranya tersangat muda ambil daun lidah buaya ramaskan hingga melekit dan sapukan dikening & bulu mata pada setiap malam dan sebelah pagi.

2. Buah Keras

Cara-caranya ,ambil sebiji buah keras, bakar hingga hangus (hitam).  Kemudian ambil sebatang lidi yang bersih, asah buah keras tersebut.  Sapu pada kening dan bulu mata..  Tapi kena hati-hati yer…takut termasuk mata lak..  Saya sudah try tapi tebal tu tidak perasan sangat cuma hitam tu adalah sikit

3. Mentega

Sebelum tidur tu, colek sikit mentega, sapu dengan rata dan cantik pada bahagian kening. Cuba amalkan setiap malam. InshaAllah, kening akan kembali lebat dan menarik serta cantik.

4. Vaseline

Ada juga orang yang memilih untuk menggunakan vaseline. Sama macam anda guna mentega, begitu juga anda menggunakan vaseline. Mudah je kan?🙂

p.s: Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai vitamin Shaklee dan membuat pesanan? Boleh klik pada tab “BORANG PESANAN” untuk membuat pembelian secara online.

___________________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s