Shaklee Beri “BONUS RAYA” Istimewa Untuk Ahli

Assalamualaikum,

Saya pasti, ramai pengedar Shaklee pada bulan july ni gembira dan sangat excited dengan tawaran yang Shaklee berikan. Sempena bulan ramadhan ini, Shaklee menawarkan insentif yang begitu istimewa untuk pengedar yang berjaya naik rank. Wah.. tawaran ini cuma untuk bulan july sahaja. Kalau ada yang tak nak merebut peluang keemasan mendapat duit raya dari Shaklee ni, memang rugi sangat. Bukan senang orang nak bagi duit, betul tak? Lebih-lebih lagi kalau yang tak bekerja atau yang mempunyai planning besar untuk raya ni. Duit gaji tak cukup, takkan nak tercongok sahaja, betul tak? hehee.. Nampaknya kenalah usaha lebih..

Sebenarnya, keistimewaan ini bukan hanya untuk ahli lama yer.. Bagi anda yang berminat untuk menjadi ahli pada bulan Julai ini pun layak untuk menikmati insentif yang Shaklee tawarkan ni.

 

Insentif jika mendapat minima 4 orang ahli baru yang mendaftar dan membeli produk Shaklee dengan lebih dari 80 uv.

 

 

Insentif khas untuk pengedar yang naik rank pada bulan july ini. Duit ni dapat masa raya nanti.. best kan? hehe

Mungkin anda kurang jelas dengan penerangan di dalam gambar di atas, tetapi setelah anda mendaftar ahli di bawah group Jutawan kami, saya akan terangkan kepada anda maksud bagi setiap insentif yang di tawarkan. Memang rugi sangat kalau tak nak rebut peluang keemasan ini. Sebab tawaran ini cuma untuk julai sahaja.🙂

Jadi anda berminat untuk mendaftar menjadi ahli tak? Memang untung kalau mendaftar awal bulan ni, masih banyak masa lagi nak kejar peluang yang Shaklee bagi ini. Raya-raya juga, janji poket penuh berisi.. betul tak?

Kalau nak mendaftar menjadi ahli tu, tak tahu bagaimana, boleh hubungi saya k. Saya sedia membantu anda.🙂

p.s: Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai vitamin Shaklee dan membuat pesanan?

___________________________________________________________

Berminat untuk mencuba dan membuat pesanan produk Shaklee. Kini, pembelian produk Shaklee tersangatlah mudah. Dengan hanya klik button di bawah, anda sudah boleh membuat pembelian secara online seperti mana anda membeli di zalora.com atau lazada.com. Hanya dengan menggunakan kad kredit atau kad debit yang ada logo Mastercard atau Visa, semuanya menjadi mudah dihujung jari anda.🙂

 

PERTANYAAN

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

“Saya adalah pengedar sah Shaklee. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya “

shakleelogo

FATIMAH BT TONY

  • Shaklee Independent Distributor [ ID No. : 887938 ]
  • Contact No | Sms | Whatsapp :  011 – 3201 4534 
  • Email : Beauty.Fatimah@yahoo.com

DAFTAR MENJADI SHAKLEE MEMBERSHIP HARI INI

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya sekarang juga! Hanya Online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar Seluruh Malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Group Exclusive di Facebook ”

daftar ahli shaklee

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s